Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

petek, 28. junij 2013

Weekending, ki to ni bil


Pretekli vikend ter čez dva dni praznik in dela prost dan, so me čisto zmedli in pomešali moje dojemanje tedna. Pa nič zato, če se kdaj zgodi, da je nedelja sredi tedna. Pač teden postane krajši.:))Pomlad se je prevesila v poletje in čas je bil, da spet temeljito prečešemo prostor za našo avgustovsko zabavo. Zadeli smo idealen čas.
Krasen dan se je prevesil v krasen večer. Na drugem koncu naše ljube deželice je kraljevalo slabo vreme, celo toča, v tem zelenem kotičku pa sonček, čisto do samega konca. ♥


    Se že veselim poletja in priprav na poletno zabavo. Hm, le kako si jo bo mladiček letos zasnoval. :))

3 komentarji:

  1. Prav pustolovsko zgleda in umirjeno. lepo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pravi mir veje iz tegale tvojega zapisa. In čista sproščenost.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi če ni bil vikend izgleda kot da je☺

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails