Poletno ustvarjanje/ Summer creations

Šolsko leto se je skoraj končalo, misli počasi plavajo drugam in ena od smeri vodi proti morju. Obala je idealen prostor za nabiranje idej in hkrati materiala za uresničitev teh idej.
Naplavine so zame vedno nov izziv. Že same so tako preprosto, naravno lepe, da ne potrebujejo posebnih dodatkov in so že dekoracija. Lahko pa s pomočjo njih izdelamo še kaj drugega.
Jaz sem se lotila živalskega projekta.

School year is almost over and thoughts are focused on other things. One among all is a seaside. The beach is an ideal place to find an inspiration, an idea and to find a material that helps you realize the idea. 
Wooden things can be a perfect decoration. And if you want some other creation, you can play and construct with the shapes. I made an animal project with mine beach finds.Uživajte v poletju. ♥

Have fun in the summer.♥

Komentarji

  1. Baš je cool ovaj tvoj projekt! Želim ti veselo i inspirativno ljeto :-) I još puno drvenih stvarčica pod prstima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni naplavine tako ko gledam pri kom ali v revijah, vedno navdusijo. Je pa hecno, ker jih nikoli ne najdem. Ocitno jih poberejo preden jaz uspem prit na tisti konec obale :))) Uzivajte v pocitnicah.

    OdgovoriIzbriši
  3. Naplavine tudi meni vedno vzbujajo domišljijo. Tako prijetno zglajen les, vsemogočih oblik, ki ga je obrusilo morje, je že sam po sebi lep. Ti pa si mu prav vdihnila življenje.

    OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave