cART št. 8 v Celju / Art fair cART no.8 in Celje

Minila je še ena sejemska sobota v Celju, v prijetni družbi ekipe  cART, ostalih razstavljalk in obiskovalcev. Majski sejem je bil v znamenju jagod. Te so se ponujale na info točki, skupaj z jagodnim presenečenjem za vsako razstavljalko. Uganete kaj je bilo v paketku?
Skratka, vsak cART sejem bo tematsko obarvan, tako z dobrodošlico za sodelujoče in mimoidoče, kot z delavnico za otroke. Na sejmu se obetajo tudi spremljajoče aktivnosti za mladičke, njihove starše in še za koga. Zanimivosti in nasmejanih obrazov na sejmu cART ne bo zmanjkalo.
Naj fotografije povedo več. Mogoče vas prepričajo in se nam pridružite naslednji mesec, 15. 6. 2013.

It's another art saturday behind me. I was in Celje in great company of cART team, other artists and visitors. This fair was all about strawberries. So we prepared fresh strawberries and a little surprise for every fair participator. Can you guess what's inside the packege? 
Well, every cART fair has a theme. In the future we will have also some other activities for children and for grownups. A lot of interesting stuff and smiley faces are also present at this fair in Celje, Slovenia. 
Let photos tell you more. Maybe you decide and visit us next month or decide to be a part of our happy arty familly in june, 15th.



























Komentarji

  1. Res je blo fino :) samo moja <3 je manjkala ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ove fotke stvarno govore sve ! Želim ti jednako tako veselo druženje i stvaranje i idući mjesec.
    Lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  3. Videti je, da je bilo zelo lepo :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno ste se imele. Mogoče pa mi uspe, da bi se vam v juniju pridružila.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave