Srečnolonica vas ima rada/ Luckybug loves you

 Pike in pikice so spet na pohodu. Nekateri jih iščejo v podeželjskem stilu, drugi v oblačilih. Jaz ih imam rada povsod, čeprav v resnici sploh nimam nobenega kosa s pikami. Občudujem jih povsod.Občudujem majhne skodelice, lončke za rože, vaze, tapete, kose oblačila, a na koncu domov prinesem črte. Le kaj to pove o meni :) ?

Dots are everywhere. Some of you love them in country stile, some of you in clothes. I love them in both, but acctualy I don't have one deco peace or a dress with dots. I love them every where, I admire little tea cups, flower pots, wallpapers, vases, cloths, but every time I come home with stripes. Well, what does this say about me :) ?



Mogoče tudi moje srečnolonice nastajajo iz samega občudovanja do pik. :)

Maby my Luckybugs are made from dots admiration :). 



Lahko bi se lotila psihoanalize, a se bom raje prepustila ljubezni te Srečnolonice, ki čaka novega srečneža. Barve so v živo bolj izrazite, sploh rdeča.

I could try psichoanalises, but I will ruther lay down and feel the love of this Luckybug, that waits for new lucky owner. The colours are more vivid in real. 


Komentarji

  1. ooo tvoje srečnolonice spet osrečujejo :-))
    Čudovita slika in tudi tokrat si zelo lepoin zanimivo risala!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooooo, luštkana je!!!! Sprašuješ se kakšna oseba si, ker domov prineseš črte, kljub temu, da občuduješ pike. Mislim, da si hecnica in prav je tako, ker se v njih prav gotovo dobro počutiš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Osim što obožavam bubamare, također su mi drage i točkice. Danas sam si baš kupila majicu na točkice. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Suprotnosti se privlače. Mislim da zato nosiš prugasto a crtaš točkasto :)) I jedno i drugo jako je veselo.
    Lijep pozdrav :))

    OdgovoriIzbriši
  5. To je res zanimivo vprašanje, zakaj občudujemo eno, domov pa prinesemo drugo. Pri meni je tako s shabby stilom, všeč mi je marsikateri kos pohištva, na koncu pa vedno nekaj čisto drugega kupim. Srečnolonica je krasna in verjamem, da bo prinesla veliko sreče.

    OdgovoriIzbriši
  6. Še ena tvoja prekrasna srečnolonica. Leeeepaaaa je! :*

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi meni so pike strašno všeč, čeprav nimam ničesar s pikami - vsaj za obleči ne. Teli tvoji srečolonici želim, da bi prinesla veliko vesela, kamor koli bo že odpotovala.

    OdgovoriIzbriši
  8. Prekrasna je, prav uživa med rožicami, kaj?

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave