Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

petek, 06. april 2012

Venček/ The WreathNe tipičnih barv, ne  tipičnih vzorcev, klasične oblike- venček.

Izdelan tako:
Stiroporni obroč pobarvan z tabelnima barvama( rdečo in črno), tri tekstilna jajčka prilepljena na tršo papirnato osnovo in na koncu zlepljena drugo na drugega. 

Besedilo je na obroč zapisano z belo kredo. Da se ga zbrisat, ravno tako kot zapis na tabli in ga zamenjati z novim.

Obroč ni nastal iz žalosti, jeze ali  temačnega obdobja. Nastal iz čiste želje po eksperimentiranju. Če radi eksperimentirate tudi sami, poskusite, kako se piše s kredo po stiroporu :)))).

Colours are not tipical, patterns are not tipical. Only tipical thing is round form.
It's made like this:
Styrofome is coloured with bord paint, three textile eggs glued on a card board papier and cut out.
You can use this wreath in many occations.Just have to clean the easter words up and write new words on. What do you think?


Imejte lep podaljšan vikend.

Have a wonderfull longer weekend.

4 komentarji:

 1. Super vjenčić!!!
  Sretan Uskrs!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepe praznike tudi tebi ustvarjalka!

  OdgovoriIzbriši
 3. Res so me barve malce presenetile. Nič pomladne se mi niso zdele. Potem pa sem si rekla, pravzaprav pa: Zakaj pa ne? To s tabelno barvo in kredo mi je prima. Vsekakor venček za večkratno uporabo. Odlična ideja.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails