Naslovnice/ Front pages


Sončni teden, ki je za menoj ni ponudil nič zimskega, zato je neizbežno razmišljati o pomladi. Možgane je pač težko prepričati, da so še vsi snežni zameti pred nami in imajo čas do maja :).

Ni skrivnost, da je zelena meni zelo ljuba barva. Tako so cvetoče in pomladno obarvani izdelki plod zelenega razmišljanja.  Naslovnice-kot sem jih poimenovala, lahko uporabite za voščilnice, zvezke, albume, knjige, sporočilca, obvestila, vabila...možnosti je nešteto. Uporabite domišljijo.
Ponujam vam predpomladni paketek, vi pa ga izkoristite kot vam je ljubo.
Saj še veste: kopiraj- prilepi- oblikuj v wordu. 


Sunny week is behind me and there was no track of snow and winter. So it is naturall, that my mind is already set on spring. 
It's no secret, that green is one of my favorite colours, that's why todays pre-spring work in all abot this. Front pages- that I call them, you can use  for various things like invitations, cards, albums, book pages, messages...you name it. Just use your imagination.
I'm offering you this pre-spring package and you can use it in your own way. Good luck!




En sončen zimski vikend vam želim in ostanite v cvetju.:))

I wish you a sunny winter weekend. ♥

Komentarji

  1. Krasne barve in kompozicija! Prav sveže! Ampak ne še klicat pomladi! Jaz bi še kaj snega in bele barve in svetlečih kristalčkov na soncu in velikanske snežake in poplesavanje na smučkah!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo si oblikovala, ampak (vsaj meni) črna in pomlad ne gresta skupaj. Rumena bi bila boljša. Čeprav zelo uživam v sončnih dneh, bi si vseeno želela snega. Rada bi na smučke, tekaške smučke. Lep vikend ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo prijazno od tebe. Res je tako sveže in pomladno. Si pa tudi sama drugače želim malo prave zime, da uniči bacile in nas malo premrazi in prevetri. Je pa res, da v takem vremenu ti možgani res kar sami uidejo v pomlad. Lep vikend ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res že vse diši po pomladi, jaz pa tako hudo pogrešam zimo. Smrk, smrk. Čeprav pa priznam, da sem ta teden na Sardiniji precej uživala, tam pa je že skoraj poletje. ;-)

    Teli tvoji izdelki so super, tako lepo zeleni so.

    Pozdravček! :*

    OdgovoriIzbriši
  5. A ne, tudi meni ta januar ni nič januarski! Priznam, da bi vseeno rada malo snega, pa čeprav ljubim pomlad in...ZELENO!! Čudovite naslovnice, tako sproščujoče v kombinaciji s črno in belo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelena boja je boja opuštanja i volim ju. Ali ja volim sve boje zapravo. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Volim!Kombinacija boja mi se jako sviđa!

    OdgovoriIzbriši
  8. Zeleno barvo imam tudi sama najraje. Hvala za tole.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave