Srečnolonice ni strah/ Lucky Bug is not afraid


Srečnolonice ni strah teme. Tudi bliskanja in grmenja ne. Ne boji se tujcev in velikanov. Ni ji mar za neznano. Neustrašno potuje vsak dan malo naprej malo nazaj.

Lucky Bug is not afraid of the dark, tunder storms or lightning. She is not afraid of strangers and big people. She doesn't care about unknown. Fearless she travels little forward and little backwards every day.


Nastala je v času mrka moderne komunikacije (beri: internetna škatla je šla u franže). Mere njenega neustrašnega platna so 50x60 cm.

She was made in time of modern communication blackout (read: intrnet router died). M: 50x 60 cm.

 Internetni mrk je nenapovedano prekinil povezavo med vami in menoj. Je pa pospešil komunikacijski tok v realnem življenju. Prinesel mi je veliko novosti, za katere še nisem prepričana, če so dobre ali slabe. Informacije še premlevam.Ko ustavim mašino, tudi o tem kaj napišem.

E-blackout cut the communication between you and me. But it increased communication in real life. Brought me a lot of new stuff, that I'm not shure, are they good or bad. I'm still processing the information. When I stop the machine, I'll wright about it.

I'm happy, that I'm back. :))
Have a creative week.Vesela sem, da sem nazaj :)).
Ustvarjalen teden vsem.

Komentarji

 1. Ovo je predobro, oduševljena sam i bojama i motivom, tako je vedra, vesela i slatka!!
  Pozdrav iz burnog Splita:))

  OdgovoriIzbriši
 2. Luštna pikapolonica, barve kot iz pragozda.Odklop je bil dober :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Fuuuul lušna pikapolonica. Tkole k gledam tvoje umetnine, še mene prime, da bi se kdaj pa kdaj sprobala v kakšni umetnosti. Hmmmm. Še dobr, da me pol pravočasno mine. ;)

  Lepo, da si se vrnila nazaj v interneti svet, čeprav sem prepričana, da ti ni bilo hudega, ko si se malo odklopila.

  Pozdravček iz sončnega Zagreba

  OdgovoriIzbriši
 4. Saj ne, da ti privoščim mrke.. ampak no, malo pa koristijo, če potem takele pogumnice na platno spraviš. Čudovita je. Všeč mi je prav vse na njej: čevlji, prehodi barv, barvna kombinacija, nasmejana usteca.. Se mi zdi, da enostavno moraš bit še sam pogumen in dobrovoljen, ko jo pogledaš.

  OdgovoriIzbriši
 5. Prav produktiven mrk. Kako luštna pikasta srečnolonica je nastala. Najbolj se mi dopade njen škorenjček.. le kje ga je kupila☺ Ima na drugi nogi enakega?

  OdgovoriIzbriši
 6. Simpatična srečnolonica - kakšno lepo besedico si našla za prijazne pikapoke. Tvoja je točno to - prijazna prinašalka sreče.

  OdgovoriIzbriši
 7. Očarana sam :)) I kakva priča! Vidiš, internet problemi imaju i svoju pozitivnu stranu. Tko zna, da nije toga bilo, gdje bi buba bila sada?
  Pozz :))

  OdgovoriIzbriši
 8. ajme kako mi se sviđa ova mala buba. prekrasna je.

  OdgovoriIzbriši
 9. Naj ti še večkrat mrkne internet, ali pa se bolj pogosto spravi k takšnem ustvarjanju! Namreč izdelek je fenomenalen. V čevelj sem se pa zaljubila. Tako lepo je zloščen!

  OdgovoriIzbriši
 10. Preslatka ti je bubica,preslatka!

  OdgovoriIzbriši
 11. Kakšna ljubka ilustracija. Očitno je bil odklop na mestu. ;)

  OdgovoriIzbriši
 12. Če nastane kaj takega med mrkom, ti jih "privoščim" še veliko. Prav paše pogledati tvojo umetnino.

  OdgovoriIzbriši
 13. Hej, smo te že pogrešali. In ta srečnolonica, ki pogumno kuka mi je strašno všeč, sploh njeni čevlji. Kaj bi jaz dala, da bi se navlekla malo njenega nestrahu. Kar ne morem se nagledati te tvoje slike, vedno znova jo hodim nazaj gledat :)

  OdgovoriIzbriši
 14. To je MOJA bubamara.Šta kod tebe se skrila!Prdobra je,tako posebna!
  Drago mi je da se se vrnula,dugo te nije bilo!I kad vidim ovu bubu,nije mi uopće žao što si bila internetski odsječena! :))

  OdgovoriIzbriši
 15. Hvala za vse pohvala. Me veseli, da vam je všeč tale pogumna srečnica.

  OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave