Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 12. januar 2016

ZIMA V PROSTOČASNIKU / Winter in Prostočasnik magazine


Letošnja zima ni pretirano zimska. Suha, zelena, komaj zadnje čase nam je postregla z malo beline. Vsekakor pa nevihte in ledene padavine, ki so nas zajele ponoči, ne sodijo v januarsko vreme. V upanju na zasneženo pokrajino, ki posvetli okolico, objavljam te fotografije, ki krasijo zimski Prostočasnik.
Uganete iz česa so snežaki? :)  

This year we don't have the real winter. It's green and we don't have much snow. The storm with "ice cubes" falling from the sky we had last night is certainly not the weather thet we should have in january.
Hoping for the real snowy winter, I post this photos of a project that I published in Slovenian magazine called Prostočasnik (Spare time magazine).
Hand drawn tree decoration (love, understanding, peace, respect) and snowman, made of coloured chesnuts.
5 komentarjev:

 1. Sem mislila najprej, da je kamenje, pa so res zgleda kostanji :) Domiselno in zelo lušno.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ah, na kostanje pa res ne bi pomislila :) Hvala, ker je bila Helena toliko pametna in nisem brcnila v prazno z odgovorom. Zanimivo in prisrčno.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ti tvoji črnobeli bonbončki so že kultni ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Tole s kostanji je res krasna ideja :-)) Lepi so!

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails