Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

ponedeljek, 22. september 2014

Največ Srečnolonic na kupu / Luckybugs togetherIzmed vseh Srečnolonastih ilustracij, ki so že nastale, še nikoli ni bilo toliko Srečnolonic na kupu.

Za te sem dobila naročilo, ki predstavlja članice cerkvenega zbora pred gornjegrajsko katedralo. Slikica je bila podarjena eni izmed mlajših članic zbora, ki si je izbrala nove življenjske poti in ji bo slika kot lepa popotnica.

Kako se pa vam zdi? Bi lahko prinesla veliko sreče?

5 komentarjev:

  1. iii kako lepa slika :-)) In pogled na vse srečnolonice je res fantastičen! Lepo si risala!

    OdgovoriIzbriši
  2. Bravo...katedrala, zelenje, srečnolonice..perfektno...

    OdgovoriIzbriši
  3. Tukajle pa lahko rečemo smo - sreče rdeče, da se reče!

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails