Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

ponedeljek, 09. december 2013

Novosti in Srečnolonice / News and Luckybugs


Zima nam že pošteno trka za vrat, jaz pa na toliko koncih razpeta, da mi je ušel klepet na blogu. Imam vam še toliko zadevic za pokazat, za danes pa samo mini snežinkice za ušesa- ročno porisani uhani na leseni podlagi. 1cm premera, ravno pravšnji dodatek, ki se zasveti pod lasmi. 


Časa in dela ne zmanjka. December je seveda vedno najbolj delaven mesec, a je delo izredno prijetno. 
Ostanite zimsko nastrojeni in čeprav ni snega, ga z veseljem prikličem v izdelkih, vas pa s tem malo dražim. Saj sneg ne pomeni vedno samo lopate, peska in soli, a ne? :)))


6 komentarjev:

  1. oooo, ti uhancki so tako ljubki. Zelo so mi vsec. In ja, danes je nov dan, dajmo ga zaobjet in se imet lepo :) Ta tvoja Srecnolonica na oblaku daje vtis, da je vse mogoce in vsak novi dan prinasa prav to idejo - vse je mogoce, samo izkoristit je treba.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovito preprosto sporočilo si tako lepo podprla s cotkano Srečnolonico z odpritimi rokami. Popolna slika. In uhančki so čudoviti, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Luštni uhančki, ravno pravi, da jih skriješ pod kapo :) in pokažeš, ko postane bolj toplo :)

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails