Okrogla zabava/ Round party

Leto naokrog, počitnice že pri koncu, jaz pa imam za pokazat še eno čudovito zabavo, ki se je zgodila že na znanem mestu, s 35 otroki. Letos je bila okrogla, a številke niso imele nič pri tem. Mladiček si je zaželel zabave z žogami. Bolj natančno z nogometno žogo, a sem se uspela spogajati vsaj za okroglo zabavo namesto nogometne. Tako so bile možnosti za brainstorming bolj odprte. :))
Zdaj pa foto material.

The year has gone by, holidays are allmost over and I have a lot to show you. I'll start with a party that we had, like every year. This year we had A Raund party. Well, the first idea was Football party, but I just couldn't go through with it, couse we had so many girls invited. So we had A round party and all possibilities war open :)). And here we go with photos.

 To so bile nalepke, ki so jih imeli otroci na kozarčkih.

This are the stickers. Every kid had their own on the glass.


 
Reciklirala sem jogurtove zamaške in jih okrasila z nalepkami ali barvo. Odvisno komu so bili namenjeni. Za fante sem izdelala zapestnice, za dekleta pa lasne obročke z elastiko.

I recycled yogurt covers for braclets and hair bands.





Stare gume sem prebarvala s sprejem, tako so popestrile prostor in služile okroglemu razgibavanju. Napolnila sem jih s kvalitetnejšimi baloni, po katerih lahko hodiš in skačeš. Tako smo imeli mini trampilončke. No, vsaj dokler jih sonce ni toliko segrelo, da so sami počili.

I painted old tyres with spray. They were very atractive when I've filled them with baloons. These were like little trampolins, so kids could jump on them. 






Otroci imajo zelo radi iskanje različnih skritih stvari, zakladov. Le zakaj bi bili zakladi rezervirani samo za piratske zabave. Tudi tokrat smo jim pripravili okrogla presenečenja. Mladiček  jih je pomagal polniti, skrila pa sem jih seveda sama. Iskanje zakladov je potekalo najprej, saj so v paketkih bile tudi zapestnice in obročki, ki so si jih nadeli.

Kids love tresure hunt, so why not give them one. We prepared little hidden tresures with braclets and hair bands.


Imeli smo tudi nekaj okroglih iger.

We played some fun games with round objects.









Imeli smo tudi srečelov, ki je bil omenjen v vabilu. Vsak otrok je moral prinesti en okrogel predmet, ki smo ga na zabavi označili s številko. Številke so se žrebale in izžrebana številka je prinesla darilo s to številko. Saj poznate srečelov,  ne?

We also had a raffle. Every child brought a round object with him and I marked it wit a number.

Seveda ni zabave, brez torte. Imeli smo torto, a ni bila okrogla, ker je bila prevelika, a okrogel je bil znak na njej. Ta pa je bil odločilnega pomena za mladička, ki ni vedel, kaj ga čaka na torti. Bilo je čudovito!

Well and there wouldn't be a party without a cake. And we had one, but it wasn't round, but the simbol on the cake was :)))



Komentarji

  1. eNKRATNE IDEJE.bRAVO, ZA TEM STOJI KAR NEKAJ DELA, ORGANIZACIJE.aMPAK LEPI SPOMINI IN MALENKOSTI SO TISTO kar šteje, ne?

    OdgovoriIzbriši
  2. res imaš ideje za dol past! super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow, ti si res polna vreca idej :))) Noro dobro si tole vse pripravila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Danijela, noro dobre ideje imaš! In kar 35 otrok! Tale zabava je pa vsako leto bolj obsežna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj kakšna zakladnica idej si ti. Verjamem, da se vsi otroci veselijo vaših zabav. Super mami, super zabava, super rekviziti!

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz bi tudi z veseljem prišla na takšnobsuper zabavo. :) Bravo, mami. Otroci so zagotovo uživali 100 na uro.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nimam kaj za dodati.....vsi so že vse napisali :-)
    Odlična ideja in priprava... in videti je da so otroci uživali....Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave