Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 23. april 2013

Mehka Srečnolonica/ Soft Luckybug

V pomlad smo končno in že pošteno zakorakali. Iskreno, sem se že bala, da jo bomo preskočili in zaplavali kar v poletje. pa nam je kljub temu namenila malo uživanja v pomladnih barvah, mladih rastlinicah, migetanju žužkov.
No žužki so nekaj, kar me v naravi ne osrečuje preveč, jih pa občudujem. Njihovo majhnost in hkrati moč, da se borijo, živijo in preživijo. Žužki me fascinirajo do te mere, da jih v otroški obliki črt in barv spravim na papir. Najbrž se jih potem, ko imajo prijazen nasmešek na obrazu manj bojim :) . Kdo bi vedel. Mogoče spet kakšna psihoanaliza.
Te moje Srečnolonice  iz rodu srečnih Polonic se ne bojim, mislim, da se je nihče ne boji. S svojim nasmeškom očara vsakogar in omehča še tako trden pogled. Da bi omehčala še trdno roko, sva si z Urško iz Urškinega Raja omislili mehko Srečnolonico.  


Srečnolonica je kvalitetno sešita, tako kot se spodobi za vse Urškine izdelke.Srečnolonaste akvarelke so tako dobile skoraj živo izvedbo Srečnolonice. Če ji dodamo še glas, jo bomo spremenili v pravo lutko, ki bo navduševala hišne mladiče. Skratka, lahko je vsestransko uporabna.


Lahko jo dobite pri meni ali Urški. Za deklice rdeča, za fante modra in zaenkrat omejena zaloga zelene.
Naročila na hrandica@gmail.com ali urskin.raj@gmail.com

9 komentarjev:

 1. Mene so že omehčale tele vajine srečnolončnice. Super luštkan skupni projekt sta si zamislili in ustvarili res simpatičen lik.

  OdgovoriIzbriši
 2. SO me ze pri Urski cisto navdusile. Noro dobre so in odlicna skupna ideja.

  OdgovoriIzbriši
 3. Nasmejane, živahne ... čudovite. Res sta uspešno združili moči. Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 4. Navihane so tele Srečnolonice :-) Ampak super sta tole izpeljali!

  OdgovoriIzbriši
 5. Sem jih že pri Urški občudovala. Super je tole vajino sodelovanje. Pravi cukri so.

  OdgovoriIzbriši
 6. tele ......lonice so res lušne :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Luštnega projekta sta se lotile in mehke srečnolonice so res krasne :-))

  OdgovoriIzbriši
 8. u glavnem so taku srčaken da bi jih človek kar pojedel... (.)


  Pridna in zelo pohvalno.

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails