Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 26. marec 2013

OTROŠKO USTVARJANJE/ KIDS CREATIVE


Poznate tiste posode, ko si omislite hrano za domov. Se spomnim še iz študentskih časov, ko smo si naročali to in ono na študentske bone za domov.  Tovrsten material pa je uporaben tudi v ustvarjalne namene. Uporabimo ga kot odlično podlago- matrico za tiskanje. Z ostro ošiljenim svinčnikom izdelamo preprost vzorec.


Z ostro ošiljenim svinčnikom izdelamo preprost vzorec tako, da nastajajo udrtine. Nastalo osnovo za tiskanje premažemo z ustrezno barvo. Odvisno od površine na katero želimo tiskati.
Mi smo se z malčki lotili tiskanja na platnene torbe in tako izdelali lepo darilo ob materinskem dnevu. Ob tem smo uporabili barve za tekstil. 


S temperami pa smo tiskali na papir. Vzorce so malčki dopolnili s poljubnim zelenjem :) .
 Malo drugačen in preprost način, ki ga lahko preizkusite tudi sami. 
 

7 komentarjev:

 1. Čudovito, domiselno in uporabno darilo!

  OdgovoriIzbriši
 2. To je pa prav super ideja. Evo, če bom to soboto varuška, bova z nečakom potiskala majico na ta način.

  OdgovoriIzbriši
 3. Odlična ideja, izvedba malih prstkov pa je tako meni vedno najbolj všeč. Mamice so bile zagotovo navdušene nad darili.

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasno ustvarjanje in dobra ideja :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Super ideja, ki vodi v zabavne ustvarjalne urice.

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovita ideja. Saj ne boš jezna če jo kdaj uporabim☺

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails