Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

petek, 26. oktober 2012

Leskov dan/ Nutt's day


Zadnji predpočitniški četrtek smo na naši mali šoli na griču priredili praznik lešnikov. Tako kot vsako leto s prireditvijo in kratkim programom ter degustacijo jedi izbranih plodov ali sadežev, kronamo projekt, ki ga peljemo 14 dni. 
Čudovit popoldan prežet z otroškim smehom, z nasmejanimi starševskimi obrazi in polnimi trebuhi.


Nastalo je nekaj veveričjih in leskovih izdelkov. V tokratni objavi vam pokažem samo male veveričke , ki so skrbno držale imena jedi. Narejene iz lesenih kljukic, kosmatene žice in malo rjavega tršega papirja.


Vem, da ni fer, vas takole na vsezgodaj dražiti s sladicami, a nisem mogla počakat. Vse je preveč lepo zgledalo, da bi fotografije predolgo počivale v  računalniku.

Pred nami je menda predzimski vikend, in šolske počitnice. Privoščite si kakšen dan jesenskega oddiha, naberite rumene jesenske liste, zvijte jih v cvetove in z njimi popestrite mize in police. Preženiti sivino. Smejte se. Uživajte

4 komentarji:

 1. O, kako bi zdaj pohrustala kakšno sladico, ali dve, ali tri, ...
  :)

  Krasno ste obeležili praznik lešnikov.

  OdgovoriIzbriši
 2. To si nas zdaj res malo podražila, ampak ni zato, zgleda res slastno :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja bi kar malce progriznila. Lušno in slastno je moralo biti.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lešnikov dan :-)) Zelo zanimivo in prav vse je pripravljeno do potankosti!
  In še ena čudovita Srečnolonica!!!

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails