Wedding info



 No takole.
Sedim na zelenem kavču s tistim udobnim Ikeiinim podstavkom za prenosnik na kolenih in zbiram misli. Sproščena ob končanem prvem delovnem dnevu po počitnicah, za katerega nisem bila niti prepričana, da bo prišel. 
Kot obljubljeno vas bom malo informirala, kako je iz vrtne zabave za otroke zrasla naša poroka na travniku.Oglejte pa si še nekaj detajlov s poročnega ceremoniala, ki je bil vse drugo, kot ceremonija. Še fotograf je rekel, da je čas kar letel, ker se je toliko dogajalo.

Ker pa to ni blog o vsesplošnem poročnem dogajanju in mogoče ga enkrat raje strnem v kak roman (pa ja da :))), se bom raje držala začrtanih smernic in vam prikazala malo kreativnosti.
Takoj se opazi, da prizore ni lovil moj objektiv, ampak smo si privoščili Saša Novoseliča :)). Nalogo je opravil z desetko. Lovljenje detajlov pa je bila posebna naloga, ki sem mu jo obesila za vrat :)) Kako pak!

Prva fotka prikazuje zelo jasno sporočilo in dobrodošlico nevednim gostom, ki so se pripeljali na zabavo. Listke, ki sem jih izdelala, jim je delila mami takoj, ko so se pripeljali. Si predstavljate šokirane obraze? :)



Na slikici je gnezdece, ki mi ga je moja pričica naredila namesto blazinice za prstane. Ker je bila vrtna zabava, so se prstani zelo dobro počutili v naravni postelji :).





 Da bi se šokirani in nepripravljeni gostje počutili čimbolj svatovsko, smo pripravili potrebno okrasje. Za ženske sem izdelala "rožice", moški pa so dobili kravate, ki jih je pridno sešila mami. Te so požele res največ navdušenja. Majica s kratkimi rokavi, kratke hlače, japonke, sandali ali celo crocs natikači kombinirani z oranžno kravato. Popolno svatovsko oblačilo :).


 
To sta dva stara nekoč oker šolska stola, ki sta prebarvana z belo barvo, blazinice pa mi je posodila pričica in svoje jedilnice :). Vse skupaj je stalo pod baldehinom in čakalo "cerkvenega mojstra", da je vse skupaj požegnal. Ja, smo ga zvabili iz cerkve in z nekaj dvomi na začetku je bil krasen vodja drugega dela poroke na travniku.


Šopek v obliki krogle mi izdelal izredno simpatična cvetličarka h kateri definitivno še pridem.



Takole pa smo šibali čez sosedov travnik proti avtobusu, ki nas je peljal na civilni del. Tako je, avtobus nas je peljal! Sicer nas je peljal pet minut stran, ampak doživetje je bilo popolno, ko svatom ni bilo treba sedat v svoje avtomobile in ko smo skupaj pili penino iz plastičnih pecljatih kozarcev na avtobusu.




Na obredu smo bili z nogami trdo ta tleh, brez petk in moških vezalk.

 
Nismo imeli riža, ampak smo pihali milne mehurčke. Nisem še videla tako otroško srečnih svatov kot so bili ti, ko so pihali mehurčke.


Pozabila sem vam pokazat še zahvalnice ali kako se že imenujejo tisti spominčki, ki jih gostje nesejo domov?!
Pa bom drugič... :)




Po 15 ih koruznih letih želimo ...and they lived happily ever after :))

Komentarji

  1. Draga moja, vse čestitke... prekrasno sta pripravila in verjamem, da se bo še dolgo govorilo o tej poroki. Pa srečno naprej do 60 in več skupnih let :-)Bila si prekrasna nevesta! A tudi ženin ni zaostajal :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke!!! To pa je bila poroka, super pripravljeno. Res ideja in pol.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ostajam brez besed, tako domiselno, preprosto in doživeto.... Gostje oz. svatje bodo o tem prav gotovo še dolgo, dolgo govorili. Uživajta v skupni sreči in naj vaju spremlja čim več srečnolonic!

    OdgovoriIzbriši
  4. Uffff, po fotkah sodeč je bilo vse krasno in enkratno. Iz fotografij se vidi, da sta bila tudi vidva zelo sproščena in sta uživala. Želim vama neizmerno srečo v nadaljnjem življenju, da bi vama bilo še lepše, kot je bilo v koruzništvu. :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Prečudovito! In obleka je popolna.

    OdgovoriIzbriši
  6. Svetovno in enkratno! Čudovita nevesta in iz srca vama želim res Happily ever after!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita poroka! Nasploh pa zelo domiselna. Želim vama srečo in veliko nepozabnih trenutkov. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ej, kaj lepšega si skoraj ne moreš zaželet. Tako spontano in noro lepi detaili. Mi je skoraj žal, da sem že poročena, sicer bi te kopirala ;) (ne, hecam se)
    In tako lepe fotke, prav zabavno je pokukati na vašo ohcet.

    Vama pa seveda še veliko skupnih srečnih let.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke! Predivno vjenčanje, tako jednostavno, ali opet se vidi da si razmišljala o puno detalja, koji su mi prekrasni...kravate i ružice za goste, pa autobusom na vjenčanje :-) i mjehurići.....
    Nek vam je i dalje sretno zajedno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Tole je pa ena taka ohcet, da so se mi oči zarosile :) ampak čisto zares.
    Čestitke iz srca za tako preprosto in prečudovito poroko.
    Nimam več besed...waw!

    Srečno :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Fantastično! Super ideja in enkratna izvedba. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  12. ooo kako lepo draga blogerka :-))
    Tole pa je poroka presenečenja in če ti povem čisto po pravici, mi je videti prava sanjska poroka. Mnogo lepša od tistih "pravih"!!!
    Luštno in lepo naj vama bo še na mnoga leta :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. Domiselno, sproščeno, enkratno, za vaju in za svate sigurno nepozabno,...
    Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  14. Najlepše čestitke tudi z moje strani, objava, ob kateri se zarosijo oči in začutiš tisto lušno, ki je prevevalo na čudoviti poroki. Vse dobro na skupni poti in vse pohvale za kreativnost, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  15. Waw! To pa je presenečenje! In si skrbno skrivala pred nami...dobra si! Zabava, vključno z detajli, pa je videti popolnoma v tvojem slogu - krasna in unikatna! Vse dobro na skupni poti še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  16. Kar nekajkrat sem se "sprehodila" po tej objavi, preden sem tole zapisala. Noro dobro in čestitke za vse: za idejo, izvedbo, vse dodatke ... In seveda čestitke vama!

    OdgovoriIzbriši
  17. Iskrene čestitke in veliko ljubezni še naprej. Poroka pa izgleda božansko in preprosto lepo :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave