Delovno poletjem/ Working summer


Dragi moji, vrata se odpirajo in zapirajo. Odhajam in prihajam nazaj, pa spet malo odidem...letošnje poletje sem in bom kar leteča. Veliko dela, novih podvigov, velikih projektov, pa še malo delovnega dopusta (saj veste, to je tisto, ko spremeniš lokacijo, a delaš še vedno :)).

My dear friends, the doors are opening and closing. I'm leaving, comming back and leaving again...this summer I'm realy allover. A lot of work, new prijects(some big ones) and a bit of working hollidays.



Trenutno sem v projektu VRTNA(VRTNARSKA) ZABAVA in letošnja bo res nekaj posebnega. Semena, rastline,lopatke in zalivalke, cvetovi, vile in vrtni palčki...pa vilinski ples, nočne lučke, drobni detajli, skrivalnice in presenečenja na vsakem koraku...a smem vam še vsega izdat. Povem vam samo, da bo noro. Poročilo sledi  avgusta :). 
Imam pa toliko dela, da nisem uspela poslikat niti vabil :(. Lahko vam namignem samo, da so bila pravokotne oblike, rumene barve kombinirane z rjavim pak papirjem, na koncu pa tri sončnična semena in nagradno vprašanje. 


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
At the moment I'm in the project GARDEN PARTY and this year it will be realy special. Seeds, plants, shafels, water cans, flowers, faries, garden gnomes...and ferie dance, night lihgts, special details, moments, surprises...but I can't tell you everything. I can just tell that it will be wild. Report in august. :)
I have so much work to do, that I've forgot to take a picture of invitations to a garden party.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Zgornji dve sličici sta iz morskega oddiha. Časa za lovljenje narave v objektiv ni bilo, je bilo pa zato ovekovečenih veliko več luštnih obrazov :)) .
Za konec pa še ena zaljubljena akvarelna prinašalka sreče, ki je še nisem pokazala.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 This two photos are from the sea side. I haven't had the time to take photos of the nature, but there was enough time to catch some lovely faces in my Cannon camera :)).
In the end I'll show you one aquarell luck-bringer, that you haven't seen yet. 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Če uspem, se še javim pred avgustom.
Uživajte poletje.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
If I manage, I'll post before the august.
Enyoj the summer.



Komentarji

  1. Tole je zelo vabljivo brati. Komaj čakam, da razkriješ vse podrobnosti in z veseljem pričakujem vsako naslednjo objavo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Je kar čutiti, da si čisto v švunku in da veliko delaš, ustvarjaš. Tako je z nami, nemirnimi ustvarjalnimi dušami, ki moramo početi to in ono. Uživaj. Sem pa itak že firbčna o zabavi, saj vem, da ti to perfektno vse pripraviš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Škoda, da so vabila šla, še predno si nam jih uspela pokazati. Komaj čakam poročilo s piknika :)) Uživaj v poletju!

    OdgovoriIzbriši
  4. Pridna si, ni kaj. Se pa že sedaj veselim poročil iz zabave, saj jih bo več, kajne? Ker sem prepričana, da bo zagotovo mega - tako kot dosedanje.
    Tudi delovne počitnice so lahko užitek in iz napisanega sodeč, je pri tebi tako.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lahko je mami biti MAMA
    sama vse ume in vse razume,
    zmeraj je prav, karkoli že reče,
    kuhati, peči, prati in likati zna,
    s prijazno besedo posteči zna,
    vedno je z nami kjerkoli že smo
    pa naj sije sonce in pada dež…..,
    uh, kako lahko je biti MAMA

    OdgovoriIzbriši
  6. Želim ti sreću u tvojem poslu i jedva čekam izvješće. A s tvojim bubamaricama ćemo nekako prebroditi što te nema ovdje. :))

    OdgovoriIzbriši
  7. O komaj čakam na poročilo. Sigurno po polno presenečenj in lepotk.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave