Preproste praznične voščilnice/ Simple holiday cards


Letos mi je prvič uspelo narediti voščilnice, a jih ne poslati prejemnikom pravočasno. December me je čisto povozil z datumi, tedni, vikendi... A nikoli ni prepozno...menda :).
Še ta teden bodo našle svoje prejemnike, upam. Tiste od daleč, pa najbrž naslednje leto.

This year I was lost in december. This was the first time, that I have made christmas cards and I haven't sent them in the right time. Well, it's still not to late, so I'll send them this days. Most friends and the family will get them this year, some of them will have to wait till next year :))...well till january.Upam, da je še kdo, ki bi si delil to zamudniško zmago z menoj. Ali pač ne?

Danes sem vam prikazala še dve preprost voščilnici, ki jih lahko narediti z majhnimi nadebudneži. Na zgornji fotografiji so uporabljene na polovico prerezane smrečice (hvala Vladka za lanski paketek♥), na spodnji fotografiji pa so snežaki narejeni iz krogcev izrezanih iz blaga. Preprosto.

Hopefully I'm not the only one that late. Right?


Today I'm showing you two more christmas cards that you can make with your little ones. On the first photo I used a tree cut in half. On the second photo there is a snow man card. Snow man is made with two circles cut from fabric.

Komentarji

 1. Ma kakav simply???Ustvari,imaš pravo Simply the best!

  Sretan ti Božić i sve najbolje draga Danijela

  OdgovoriIzbriši
 2. Podpišem zgornji komentar. Srečno.
  Lucis

  OdgovoriIzbriši
 3. Spodnje in zgornje, vse so hudo dobre.

  OdgovoriIzbriši
 4. Lepe so, čisto nekaj posebnega, sploh snežaki so simaptični, da je kaj.Vsako leto znova in znova ugotavljam, da decembra teče čas hitreje :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. So great...you are always so creative!

  Happy happy days to you and the best for you new year!

  hugs from Tennessee :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Lušno in simpatično, kakor sem navajena izpod tvojih rok. Všeč so mi tiste prve, ki zgledajo kot kakšne platnice zveščiča in tile pikasti snežaki so vsekakor nekaj posebnega. Pa naj ti še nekaj prišepnem: pri vseh čestitkah, ki jih naredim, sama ne pošljem niti ene :))))

  OdgovoriIzbriši
 7. Tole pa so najbolj luni znežaki, ki sem jih do sedaj videla.

  OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave