Moje delovno mesto /My working place

Sprašujete se že kje sem in če sem se skrila v mišjo luknjo?
Sem v Sloveniji s hišnim samcem in obema mladičema. Živim povprečno slovensko življenje na koruzi, z jutranjim odhodom v službo, popoldanskimi aktivnostmi z mladiči in večernim sedenjem za računalnikom. Povprečno utrujajoč vsakdan.
V mišjo luknji ne hodim, ker tudi če bi se trudila, vanjo ne bi mogla zlesti. Se pa vsakodnevno vozim na grič, kjer stoji šola v kateri delam. Je majhna...pravzaprav vizualno sploh ni majhna, majhna je, če jo merimo s količino otrok. Da bi bila napolnjena z dodatno energijo, so jo postavili zraven cerkve, kot skoraj vsako vaško šolo. Tako predvidevam, saj so cerkve menda zidali na območjih posebnega sevanja. Vse to pa se čuti tudi na našem griču, kjer se samci, samice in njihovi mladiči dnevno sprehajajo in obmetavajo drug drugega z energijo.

You ask me, if I've hidden myselfe in mice hole?
Currently I'm in Slovenia, living house boss and two loud little birds.:) I'm living tipical slovenian life with morning drive to work, afternoon activities with children and evening sitting by the computer.. Tipical exhausting everyday life.
I'm not going to mice hole, couse I can not get in. Instead I'm driving myself everyday on the hill, where the school that I work in, stands.It's a small school...well if  it's mesured with number of students. Visualy is not so small. When people were building it,  they put it beside the church. We all know, that churches are built on the special aria, that spreads a special energy.I'm convinced that we have thet special energy on our hill. It's funny but it is very overwhelming just thinking about it.Takšne zverinice me obdajajo na delovnem mestu zadnje čase....
This kind of monsters are around me in my school lately....


... še sreča, da so samo plastične :)).
... t.G. they are just plastic :)).


Če imate plastično embalažo tekočega jogurta in nekaj akrilne barve, si lahko izdelate svojo "bučkasto" zverinico.

If you have a plastic bottle and some acrilic paint, you can make yourown pumpkin monster.
To je od mene zaenkrat vse. Ostanite kreativni. Jaz se trudim, čeprav vi ne vidite :)).

That's all from me, for now. Stay crestive. I try, belive me.:))
Komentarji

 1. Citajuci tvoj post cini mi se da sam dozivela jedan radni dan u tvojoj kozi :) Slovenija je lepa zemlja! Puno pozdrava i poljubaca,poseti moj novi blog! Raki

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepo delo, na čase tudi malo naporno a važno da je prijetno in da ti takele male bučke popestrijo ure in dneve, luštno :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Maedschen fuer alles.Nicht ganz.Mir scheint es intersant wire du arbeitest.Gute Idee mit dekorierte Flasche.I aj volim Sloveniju:)

  OdgovoriIzbriši
 4. O, jaz pa vem, da si kreativna :) In komaj čakam, ko boš objavila fotke svoje ustvarjalnosti :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Delovno mesto je spotless. Oh, da vidiš moje!
  Lepo bodi, ukradi si trenutke samo zase in ustvarjaj.

  OdgovoriIzbriši
 6. A tu se kriješ....ideja ne nedostaje koliko vidim!

  OdgovoriIzbriši
 7. Očitno smo vsi preveč zaposleni s svojimi službami. Tud moja ustvarjalnost je bolj na psu. Ampak se že veselim tistih bolj ustvarjalnih dni, ki se bližajo. Jih že čutim.

  Pozdravček, tokrat iz Sardinije, kjer sem službeno, da ne bo pomote. :-D

  OdgovoriIzbriši
 8. Smo na istem ;).
  Upam, da se pri vas na hribčku pretežno ulovi dobra energija in zdrav smeh.
  Se beremo, ko bomo zmogli, kajne...

  OdgovoriIzbriši
 9. Naša realnost. Premalo časa za vse kar nas zanima. Vsaj meni se to dogaja.
  Lušne zverinice te obdajajo.

  OdgovoriIzbriši
 10. Hej, lepo te je brati. Verjamem, da si aktivna in ustvarjalna na več načinov, samo časa zmanjka za vse. Ne vem več ali se čas spotika ob mene ali jaz ob čas :))) Bučke pa prav simpatične.

  OdgovoriIzbriši
 11. Male šole zraven cervice so mi najbolj všeč, tudi otročad je veliko bolj prijazna. Jaz trenutno delam v šoli, ki je bolj podobna tovarni...

  OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave