Zimski vikending in zabava/ Winter weekending and a party

Eden lepših vikendov v zadnjem času. Ne glede na to, da me je na tone mrzle beline zasulo in mi preprečilo izkazovanje svojih branjevskih sposobnosti v soboto, v centru Tuš, v Celju.

Kako praznovatirojstni dan v sivem, kislem, hladnem vremenu? S tem smo se ukvarjali zadnje čase, saj naši štiriletni mladički končno moramo privoščiti malo zabave, kot se šika. Misel, da najamemo prostor in še animatorja, mi je povečala nivo kisline v želodcu. Poleg vseh svojih zmožnosti, ki jih lahko veselo razkazujem in udejanjim poleti, me je ta začetek zime rahlo potolkel.

A ne damo se kar tako. Naredimo načrt, omejimo število povabljenih mladičkov in naredimo mini zabavo na 65 kvadratih. Ulala! Naj komentiram? :)



  



Začelo se je v petek, nadaljevalo v soboto in zaključilo v nedeljo. Slavljenka očitno ni zmogla vse te vzhičenosti, zato jo je danes zdelalo in je morala ostati doma.



Dan se prevesi v večer... ostali mladiči zapustijo 65 kvadratov...mmmmm :).




 Po zameteni soboti in gradnji iglujev, je prišla nedelja in pogled narave z vrha. Praznovanje je dobilo novo dimenzijo lepote.








Mladička je bila ekstra zadovoljna. Revica je bila čisto fuč :)). 
Pa je šlo še eno praznovanje mimo. Nisem uspela narediti vseh malenkosti, kot je v moji navadi. Vseh tistih detajlov in dodatkov. Zdaj je mimo. Kako bomo praznovali naslednje leto. Uf ne vem. a mladička že ima ideje. Ha, to je vedno dobro, ne? :)

 

Uživajte v belem tednu ♥.


























Komentarji

  1. Zabava je bila princeskasto odlična in vidi se, da je bila mladička zelo zadovoljna. :) Verjamem pa, da je pozimi veliko težje, ampak ob tvoji kreativnosti tudi to ni ovira :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zabava je bila res kraljevska. Se vidi. bela pravljica na tvojih fotkah pa tudi prelepa. Ko le ne bi bil tak mrazzzzz.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave