Leseni uhani v zlati/ Wooden earings in gold


Zadnji teden me je matralo zdravje. Ko si prilepljen na posteljo, možgani neverjetno hitro delajo. Ideje švigajo, zvezek z zapiski in prebliski se polni in načrti za prihodnost so stalnica vsakega dneva.
Med pavzami ležanja je nastalo nekaj uhanov, ilustracij in še kaj, kar pokažem drugič.
Z uhančki sem prešla v zlato barvo, ki v letošnji pomladi doživlja razcvet, ki se bo potegnil tudi v poletje. Edino pravilno je, da si privoščimo kakšen zlat dodatek, ki bo popestril našo garderobo. Če nismo za zlate čevlje, sandale ali kos oblačila, so ti bonbončki malenkost, ki nas naredi modne in unikatne.


Pred sabo imam nov mesec, ki bo hkrati zadnji v sedanji službi. Po trinajstih letih in pri okrogli starosti, me je obiskala sprememba in me zbrcala iz cone ugodja. Zdaj se pa zares začne kreativnost in delo, delo, delo. Strah me je, priznam. Ne vem, kaj me čaka, ne vem, kam sem namenjena, vem pa, da moram imeti oči in ušesa široko odprta. Tam zunaj nekje, me čaka novo življenje. Bi bilo škoda, da bi zdrvelo mimo. 
Uživajte življenje s široko razprtimi očmi in našpičenimi ušesi. Jaz bom dala vse od sebe.

Komentarji

  1. Uhančki so super in jaz ti želim res vse dobro na novi poti in verjamem, da ti bo uspelo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ooo, krasni za h kakšni poletni beli oblekici.
    Na novi službeni poti pa ti želim obilo tega, kar boš potrebovala ...
    Bo, bo, zmoreš!

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasni so tile uhančki v zlatem...in saj veš vsak konec je nov začetek in na novi poti te čaka veliko lepega, zanimivega in kreativnega...

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudoviti uhančki in res lepo zapakirani. Čestitke za odločitev, da se podaš na novo pot. Ob vsej tvoji energiji sploh ne dvomim, da ti bo uspelo. Srečno. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave