Prelomnica/ Turning point

Menda smo zajadrali v leto opice.
Ne glede na to v kaj verjamemo in česa ne, je vedno luštno, da imamo nekaj, za kar se oprimemo, ko je treba. Zvezde v levem kvadrantu, planeti v deveti hiši, polna luna, mrk, krajec, poravnani ali nazaj se sukajoči planeti. Vse so odlični odgovori ali razlogi, mogoče celo izgovori za naše ideje, dejanja, obnašanje in odločitve. 
Meni te zadeve vedno pridejo prav, a jih ponavadi preberem, ko je vse že mimo in doživim AHA moment. Ne vem, koliko bi mi pomagalo, če bi imela izdelano karto, napoved dogodkov in mogočih dejanj. Bi se odločala drugače? Bi želela stvari spremeniti? Mogoče. Mogoče pa bi se vse odvijalo v smeri, ki je bila začrtana.


Pred mano je prelomnica. 
Pred mano je nekaj, kar sem si pravzaprav po tihem želela.Pravijo, če si nekaj močno želiš, se ti uresniči, to vedno pravim tudi otrokom v šoli, in moja želja je bila očitno izredno močna. Kljub temu je novo in novega me je strah. In drugače je, če sam sprejmeš odločitev, kot če te v spremembno pahnejo drugi. Kot, da bi vedeli, in bi rekli, zdaj, tukaj, pojdi in zaplavaj.  
Težko je neomajno verjeti v sebe, si zaupati in se imeti rad. Učim se iz dneva v dan. Krasno pa  je govoriti o tem, svetovati nekomu, predavati, imeti vse znanje tega sveta, a zase bom vedno najslabši zdravnik, psiholog in svetovalec. Trenutno sem zasuta z vprašanji tipa KAJ PA ČE. In teh se res zelo težko znebim.


Opica je zanimiva in zabavna žival. Upam, da bo takšno tudi moje, ne samo kitajsko leto. 
V upanju na najboljše odločitve, vas pozdravljam do naslednjega pisanja.

Komentarji

  1. Prelomnice so tiste iz katerih se največ naučimo. In prav je, da čutimo nekaj strahu, da se ne podamo brezglavo v nekaj. Na drugi strani pa nas ne sme ohromiti in zato je pogum, ki nas ohrabri za novosti. Karkoli te čaka, želim ti vse najboljše in želim ti dobre odločitve.

    OdgovoriIzbriši
  2. Karkoli te že čak, ti to zmoreš in pika. In izteklo se bo tako, kot si sama želiš. Saj veš, vse se zgodi z namenom...objem zate...

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim, da so nezaupanje, strah ... in še kaj, pred nečim novim vedno prisotni. Tisti, ki ga ni strah, ni pogumen. Pogumen je tisti, ki strah premaga. Vem, da zmoreš in znaš. Verjetno boš o tem novem koraku pisala v kateri od prihodnjih objav in nam vsem vlivala moč, da kdaj sami naredimo korak v novo in neznano. Srečno

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz tako pravim "če si nekaj močno želiš, se ti uresniči" in že se je zgodilo, da sem si zaželela vsak dan, tedne, mesece in ko je bil pravi čas, je prišlo in takrat je veselje nepopisno in na "kaj pa če" se takrat ne oziram, ker vem da bo, če je tisto prišlo, ...
    Vse dobro ti želim, karkoli ti je že namenjeno :-))

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave