Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 10. september 2015

Raziskovalna kamp zabava/ Camp party

Avgust je minil v znamenju zabave, praznovanja in nekaj dežnih kapljic. Zabava, ki jo pripravljamo vsako leto, je bila letos obarvana raziskovalno in seveda povezana s šotori, spalnimi vrečami, nočnimi lučkami in neustrašnimi otroki.
Vse najboljše za me in mojega sina (ja, kar na isti dan :))


Najljubši prijatelji, najbolj cart otroci (seveda, če so od najboljših prijateljev), dobra hrana in super vzdušje nas je spremljalo tisto avgustovsko soboto. Bilo je izredno vroče in tudi nekaj kapljic dežja v poznih popoldanskih urah nas ni pregnalo. Za najboljše raziskovalce smo pripravili nagradice, ki so jih poiskali na cvetočih grmovnicah.


V culice smo zavili navodila za raziskovanje in male posodice v katere so shranili nabrano.V lov so šli v trojicah in zadevo so vzelo izredno resno :)) .


Ker je noč prinesla preveč vlage in mokra tla, je šotorenje ostalo le za najpogumnejše. Kljub temu je za nami še ena krasna zabava.


3 komentarji:

  1. Vajin dan je bil fantastičen v vseh pogledih (tudi s kapljicami vred). Samo čestitam ti za organizacijo takšnih ustvarjalno-izobraževalnih zabav.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vaša praznovanja so zmeraj tako luštna in ustvarjalna in raziskovalna in - bravo za vso organizacijo, darilca, naloge.

    OdgovoriIzbriši
  3. Idej pri tebi res nikoli ne zmanjka. In potem seveda vse dodelano v nulo. Kar malce zavidam (ne, ne, seveda privoščim) tvojim otrokom.

    OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails