Srečnolonice gredo v akcijo /Luckybugs in action

Tisti, ki sledijo mojim objavam na FB, že malo vedo, da sem v preteklih tednih svojo energijo posvečala veliko stvarem in ena izmed zadevic je tudi razstava, ki se je odvijala včeraj zvečer. 
Kako jo oblikovati, kaj razstaviti. Ko je ideja že nekako dozorela, so se priplazile misli, bo ljudem všeč, bodo razumeli Srečnolonico in njeno sporočilnost, bo sploh kdo prišel?

Those, who read my posts on FB know that I've been very busy lately. I've put all my energy in different project and one of them was an exhibition. I had so manny questions like how to display my work, how many people will come, would anyone come, will thay understand the Luckybug message?


Razlogi za skrb so bili pretirani.
Razstava je bila čudovita, pa to ni hvala same sebe. Uspešno razstavo ne naredijo le izdelki. Razstavo naredijo ljudje, obiskovalci, njihova energija, ki se pretaka po prostoru in nasmeški, ki si jih podajajo ob pogledu na slike.

All the concern was redundant.
The exhibition was wonderful and I don't boast myself. Successful exhibition is made by visitors and their energy that flows through the space.



Nekatere ilustracije v tej objavi so že oddane, nekatere še na voljo. Vseeno pa še vedno privabijo nasmeh na obraz, kar je v prihajajočem prazničnem mesecu še kako zaželjeno.

Some of the ilustration from this post are allredy donated or sold. But still they bring smiles to our faces and that is what we need.



Komentarji

  1. Tvoje Srecnolonice so tako prikupne, da jih clovek vzljubi na prvi pogled in vesela sem, da je razstava lepo uspela.

    OdgovoriIzbriši
  2. Le kdo jih nima rad, ogrejejo srce in privabijo nasmešk... Res prinašajo srečo :-)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave