Mala zmešnjava /Little confused

Ja, res je prava zmešnjava. Zima je in pomladno sonce sije, ko že misliš, da je pomlad tu, se spomniš, da še jesen v resnici ni odšla in zime sploh ni bilo. Prava zmešnjava. Ko je vsa narava v zmešnjavi, se je krasno poklopila tudi moja telesna zmešnjava, ki mi je zadnje čase prižigala same oranžne in rdeče luči. Za piko na i mi jo je zagodla še hrbtenica in da ima kaj zveze s starostjo, si pač ne dam dopovedat, a menda si ne smemo zatiskat oči in se moramo sprijaznit, kaj prinesejo leta in we are not getting any younger. Hudo je, če se človek počuti manj star, kot je v resnici in ponavadi o letih sploh ne razmišljam, vsaj  ne dokler me kaj telesnega ne matra.
Skratka, prišlo je jutro, ko nisem mogla vstat iz postelje in to je bil seveda alarm z rdečo lučjo. Projekt obrniti se v postelji, kaj šele obleči se in sleči je bil skoraj nemogoč. In tako je minilo deset dni. Deset dni z blokom in svinčnikom, ter računalnikom pred seboj v pozi sončenja na plaži, torej ležanje na trebuhu. Kaj pravi zdravnik? Vzemite tableto ali pridite po injekcijo. Halooo! Vas ne zanima kaj me matra, zakaj je do tega prišlo in kako to odpraviti? Zato torej posežemo po alternativi v upanju, da pomaga.


Kot sem že omenila, sem tale čas posvetila risanju, druge aktivnosti so bile tako nemogoče. Nastalo je nekaj novih ilustracij, ki so namenjene tiskanim voščilnicam in nekaj srečnolonastih maldičkov, ki še čakajo na barvanje.






Tole zadnjo fotografijo je posnel moj sedemletni mladič, med nastalimi risbami pa je tudi že izbral favoritko. Jo imate tudi vi?

Ostanite zdravi, ne mislite na leta in seveda uživajte v letnem času, čeprav ne veste natančno kateri je :)).

Komentarji

  1. Luštne slikce so spet nastale in koliko luštnih jih še bo :-))
    Želim ti čimprejšnje okrevanje!

    OdgovoriIzbriši
  2. I totally feel you! Sem tudi jaz že kljub "nestarosti" šla skozi to s hrbtenico, išiasom in še čem. :( To da pa zdravnike nič več ne zanima, zakaj je tako, ampak samo, kako bi kratkotrajno zadevo rešili s protibolečinsko, pa je že absurd!!! Res žalostno ... ker po drugi strani do njih raje sploh več ne grem, ampak se takoj lotim alternative, ki pa mi daje več upanja kot tista tabletka.
    Tako da, glavo pokonci in počivaj, če je treba. Samo to ti lahko rečem. Bo minilo ...
    Sličice so pa tako kot vedno super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čim hitrejše okrevanje. Hrbtenica je sranje. Boš morala kar pazit. Res pa je, da pri nas v glavnem lajšajo kao bolečine, vzroka pa nihče ne išče. Držim pesti, da ga ti najdeš in odpraviš. Ilustracje pa so spet prelepe. Favoritko kar težko izbereš. Pozdravi se!

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz upam, da bos cimprej okrevala, ceprav vem, da se te zadeve precej vlecejo. Ampak vsaj nekaj dobrega je v tem in sicer, da je nastalo toliko enih lepotick.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pokukaj na moj blog! Presenečenje...

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdravljena, oglasi se na mojem blogu, kjer te čaka nagrada.

    OdgovoriIzbriši
  7. Da se nadovezem na prethodna 2 komentara : svrati na moj blog po nagradu! Zao mi je sto si zdravstveno lose, dok smo zdravi i pravi, jurimo i dajemo nemilosrdno sebe svemu i svima, a kada nam nesto zafali, pitamo se kako je nastalo i sta treba da uradimo da sve bude kao pre?! Osmeh na lice ,malo vezbi i vitamina... Ilustracije su ti bozanstvene, odavno nisam ostavljala komentare kod tebe, ali na fb vidim uvek nove... Pozdrav , Raki

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave