Zadnji letošnji cART/ Last this year's art fair



Zadnji letošnji cART sejem smo preživele na toplem v Planetu Tuš v Celju. Zelo prijazno so nas povabili in nam nudili streho nad glavo. 

This year's last art fair is behind me. 


Seveda sem spet imela s seboj nekaj pripomočkov za popestritev. Bil je čisti slučaj, saj sem v avtu zadnji teden denvno vozila se seboj vse možne pripomočke za sankanje in smučanje. Ja, tako je, če so mladiči pri hiši :). 
Zadnja novost je lesen Srečnolonast pladenj, manjše velikosti, za hišne mladiče. ♥

Of course I had some winter "deco" with me. Well, it was a coincidence, couse the last week I had everything for winter sports in my car. It is like that if there are kods in the house :).


Naša Urška je imela čudovito idejo in seveda znanje kaligrafije, zato smo izpeljale mini delavnico. Vsakdo si je lahko poskusil napisate ime s temi pravljičnimi črkami.

Urska had a wonderful idea and kaligraphy knowlage, so we had a little workshop for visitors. Everyone could write his/her name with this fairytale letters.


 Tukaj pa ekipa cART. Čudovite punce. Res jih imam rada.

And here it is, the cART teame. Wanderful girls. Love them.











Večino teh stvari si lahko ogledate in kupite še ves teden in tja do 30. decembra. Moje Srečnolonice bodo prosotne le zadnjo adventno nedeljo na sejmu v dvorcu v Novem Celju. Še vedno pa jih lahko naročate po internetni pošti ali mi pošljete zasebno sporočilo na FB. 
Srečnolonice se dajo po novem dobiti tudi v cvetličarni Tulipan v Mozirju. Če boste krožili kaj po cvetličnem Mozirju, se oglasite :).


Most of this things you can still by till the end of december. My Luckybugs will be present only on the last advent sunday in the Castle of Novo Celje.  But you can still place your order through mail or FB message. You can also buy my Luckybugs in florist's Tulipan in Mozirje, Slovenija.


Komentarji

  1. OOO kako čudovite fotke in kako super ste se mogle imeti na toplem! Jaz zalo pogrešam tovrstne štantke tukaj pri nas na notranjskem :-)) Prav z veseljem bi se "artala" :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si se spomnila s sankami in po fotkah sodeč je bila to prava ustvarjalna idila. Super ste.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave