Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

petek, 15. junij 2012

HARFISTKA/ HARPHIST

Srečnolonice gredo na Jurjevanje. Ali so lahko še bolj srečne kot v zelenem zelenju zelenega Jurija :) ?

Pred nami je ustvarjalni vikend, saj želijo Srečnolonice na razstavi svoje prijatelje, sorodnike, sosede in še koga s pikami. 
Gremo na delo.

Vi pa imejte harfastičen vikend ( karkoli bi že to lahko pomenilo :))♥


8 komentarjev:

 1. Moj će vikend svakako biti kreativan... možda bude i otvorena sezona kupanja:))

  OdgovoriIzbriši
 2. Vsakič znova nova, drugačna srečnolonica. Vse po vrsti so čudovite. Pav gotovo se bo v zelenem objemu prav dobro počutila.

  OdgovoriIzbriši
 3. A ni fajn, ko te čaka ustvarjalni vikend? Tudi mene in misel na to, da bom imela drug eden ponedeljek in potem takoj petek. Nato pa par dni dopusta :-) Kreativnega na tem in onem področju :-) Tale pav uživa ob svoji harfi, kaj? Lepo se imejte!

  OdgovoriIzbriši
 4. Totalno sam se zaljubila u sve tvoje bubamare, tako su lijepe i posebne. A ova s harfom je isto tako savršena, ma upravo neodoljiva! :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Všeč mi je pikapolonica,še posebej nogice in rožica na tipalki. Super. :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Presladka je, kot vse tvoje srečkice.

  OdgovoriIzbriši
 7. Super za njih, da gredo malo na potep. Zelo si to zaslužijo in vsaka je tako zelo všečna.

  OdgovoriIzbriši
 8. ja kar se tiče razstav, predvsem prve... so občutki .....kot če bi odprla pretreseno stekleničko radenske... bojiš se kako bo, ko bo in istočasno se veseliš osvežujočih mehurčkov...

  Čestitke!
  Prva ni zadnja pravijo, le tako naprej!

  OdgovoriIzbriši

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Related Posts with Thumbnails