Oddih in urejanje misli/lA break with "head cleaning"

Po naporni selitvi, stresnem prilagajanju in končnem meditiranju med črički, sivko in slano vodo, se spet tukaj v svojem e-kotičku.
Upam, da niste čisto odpisali svojih obiskov na to stran, ker že nekaj časa nisem bila prisotna. Pogrešala sem vaše prijazne komentarje in dobronamerne pripombe. Sama z veseljem pokukam tudi na vaše stvari, nekaterim celo pustiti kak komentar, pri večini pa se kar pasem  nad izdelki in idejami. Trenutno ne zmorem vsega. Trenutno še zlagam kocke svojega novega starega življenja. Trenutno sem spet krog v svetu kvadratov.

Za začetek poletnega tedna vas pozdravljam z nekaj kolaži fotografij. Motive je zaznalo  mojih pet čutov. Upam, da bodo prebudile tudi kakšnega vašega.
Imejte lep teden.

After hard moving back, stresfull adjustment and a final meditation in lavandel and salted water, I'm back in my e-corner.
I hope you still come to visit this site and you didn't forget me. I miss your lovelly comments and remarks. When I have time I visit your blogs, read your posts, and rearelly leave a comment. Don't be angry, I read you all. At the momment I still puzzlle my new old life. At the momment I'm again a circle in the world of squares.


In the begining of a new and first summer week a leave you with my collag of photos. Motives were noticed by my five sinces. I hope the photos will wake some of your sences too.

Have a nice week.







Komentarji

  1. Pa smo res pogrešali kakšno objavo tule. Ravno včeraj sem šel gledat, da nisem slučajno kaj spregledal. In danes, evo... :) Dobrodošla nazaj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobrodošla nazaj. Fotografije so čudovite in mi delajo lušte po morju.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz sem se vmes že spomnila nate in poglrešala tvoje objave. Verjamem, da se ni tako lahko vrniti v staro novo življenje. Dobro da ste si privoščili malo oddiha na morju. Fotke krasne, sploh tisti zelenko mi je všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooooo, kolk sem pa jaz tebe vesela! Dobrodošla nazaj! Sem te zelo zelo pogrešala, čeprav sem zdaj zelo vesela zate, ker vem, da si vmes našla čas za filanje baterij nekje ob morju.

    Kolaži so prekrasni!

    Tudi ti čimbolj uživaj. Še malo pa se boš navadila na novo staro življenje. :*

    OdgovoriIzbriši
  5. O, kako je to lepo, boža dušo in srce. Imela si dobre manekene...

    OdgovoriIzbriši
  6. Drago mi je da si opet tu:)) Nadam se da si "napunila baterije", nakon ovako dinamičnog razdoblja sigurno si prepuna novih ideja... ili si još u fazi odmora... kako god, želim ti puno slobodnog vremena i puno kreativnog odmora.. idem sada malo uživati u fotografijama:))

    OdgovoriIzbriši
  7. Tako ja :-)), spet tvoje čudovite fotke in prijetne vrstice, ki se jim da krasno slediti!

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni je bila selitev stresna že iz enega kraja v drug, za borih 6 km! Kaj šele iz ene države v drugo, iz ene miselnosti v drugo in iz enega načina življenja v novega!
    Ampak močna si, to si dokazala! Želim ti, da bi se dobro počutila, pa tudi če boš ostala krog!

    OdgovoriIzbriši
  9. Sem vesela, da si spet tu. Sem pogrešala tvoje objave. Današnje fotke so spet prelepe.

    OdgovoriIzbriši
  10. Mi cediš sline s krasnimi fotkami. Kar voham morje!
    Lepo poletje in ugnezditev v domovini ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  11. Samo da poslušaš sebe, to je važno. Vzemi si čas, poskrbi za vse čute in se prepusti toku. Itak si z nami, v mislih ali na blogu - vedno ob svojem času.
    Lepo poletje ti želim!

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave