Od razstave do knjigarne / From an exhibition to a bookstore

Takole. Razstava se je zaključila, slike so se pospravile, občutki, pa so še vedno živi. Nekaj skupin si je razstavo prišlo ogledat samostojno, nekaj sem jih med slikami popeljala sama, če so prosili in prebrala še kakšno pesem iz knjige, na katero so iskali ilustracijo na steni. Bilo je luštno.

Medtem sem bila deležna različnih sporočil novih lastnikov knjige, ki so me osrečila, predvsem pa mi dala krila za nadaljnje ustvarjanje.


Hvala dragi lastniki, dragi starši, ki ne obupate nad branjem, ki vztrajate z otroki, kljub napornim in dolgim delovnikom. Povem vam, da se vse bogato obrestuje.


Ker je jesen začela krajšati dneve in daljšati noči, bo časa za branje vse več. Stisniti se pod najljubšo deko, obloženo s puhasto podlogo, ki si jo potegnemo čisto do vratu je najlepši uvod v potovanje med vrsticami knjig. Če ne beremo zase, pa berimo za otroka in z njim.

Kot učiteljica na drugi strani sebe, vem, koliko pokažejo otroci, ki so deležni branja doma, kakšna domišljija iz  njih vre, kakšen bogat besedni zaklad oblikuje njihovo šolsko delo. Hvaležna sem, da imam srečo delati s takšnimi otroki in opazovati njihov napredek.


Vesela sem tudi za odzive staršev v obliki fotografij. A ni krasno! :-)

Knjigico še vedno lahko naročite pri meni na hrandica@gmail.com ali pa poiščete v knjigarnah DZS. 

Sicer pa razmislite o prihajajočih praznikih. Knjiga je darilo, ki ga lahko vedno znova in znova odpreš ♥

Komentarji

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave