NA MORJU/ ON THE SEA SIDE


Ne vem za druge, ampak izmed vseh letnih časov, najbolj ljubim poletje. Tudi zaradi počitnic, sonca in prostega časa, seveda. Letos pa sem dognala, da je pravzaprav zaradi vode, ki je v ravno pravem razmerju, in barve, ki blagodejno vpliva na moje oči, seveda posledično tudi na telo. 
Zagotovo zvenim kot terapevtski strokovnjak, a kar je  res, se mora povedat na glas.
Moja levja  narava je ugotovila, da jo voda pomirja, ker bi se v nasprotnem primeru preveč razplamtela. Letos ti moji ogenjčki ves čas mečejo iskre, kar je povzročilo podrobnejšo raziskavo in ta je pripeljala do vode. 



Prepričana sem, da nisem edina, s tovrstnim razmišljjanjem in prav gotovo nisem edina, ki ima rada vodo. Pa kljub temu, je nekaj posebnega, če je ta voda neskončno modro obzorje z vonjem po soli. 


Tukaj se prazni glava in polnijo baterije. Tukaj se stimulirajo bosi podplati in rojeva kreativnost. Tukaj je vse preprosto tam, kjer mora biti. Vse je v najlepšem redu.




Včasih si zaželim, da bi tukaj ostala, živela in objemala neskončnost tople modrine. Pa pride slabo vreme, burja, hladna voda in...hm, pravzaprav me nič od tega čisto zares ne odvrne od prvotne ideje. Kljub temu je pozimi verjetno dosti bolj prijetno v toplem zavetju doma, malo dlje od obale.
Mogoče pa vseeno, nekoč. Če zamižim in si močno zaželim. ♥






Komentarji

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave