Obročki za pevke / Hair bands for little singers

  Pred dobrim mesecem smo z našimi slavčki z griča šli na revijo otroških pevskih zborov. Ker smo bili na tovrstnem nastopu prvič, smo želeli vse izpiliti. Tudi izgled, seveda. :)))
Otroci so dobili rdeče majčke z notami in imenom šole. Posebno okrasje na glavi pa sem izdelala sama. Male pevke so bile navdušene. Še fantje so bili, a se niso opogumili, da bi jih nosili tudi sami, he he he.

A month ago, we went to a sort of singing contest with our school chorus. It was our first time, so we wonted everything to be perfect. Even our style. :)))
We got red T-shirts and I've made hair bands specialy for thos occation. Girls loved them, even boys thought they were nice.


Otroci se radi pokažejo. Radi pokažejo svoj trud, svoje delo, svoje znanje. Le priložnosti morajo biti taprave.
Delo pa je obvezno, tu ni izbire. Lahko pa izbiramo okolje. In mi na griču imamo idealnega. Kje pa piše, da se mora pouk vedno odvijati le v razredu, mar ne.:)))

Kids like to show themselves. They like to show their work, knowlage, the effort. They just need the right opportunity. But the work is necessary and it does't pick the right time to do it. But it is possible to pick the right place to do it and our school on the hill has it all. Great places to do our school work and doesn't always have to be in the classroom, right :))) .


Lep začetek delovnega tedna vam želim. ♥

Nice start of the new week to all. ♥

Komentarji

  1. To, da lahko kdaj pouk preseliš v naravo, je zlata vredno.
    Danijela, super si se potrudila in naredila čudovite obročke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Očitno delaš v raju. In ker si še fajna učiteljica po vrhu so tile vaši otročki pravzaprav v nebesih in ne v šoli. :o)
    Obročki so cart.

    OdgovoriIzbriši
  3. ii, kako si jim tole lusno izdelala. Krasno jih je pogeldati tako v naravi.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepotičke in juhej, zunaj je učenje lažje in prijetnejše :-))

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave