Obletnica in darilo za vas/ Anniversary and a gift for you

8. februarja je minilo dve leti od kar sem zaplavala v blogerjev svet. Ker je gocpod France zasenčil mojo obletnico, si bom privoščila današnji dan in ga razglasila za praznik :). 
Pestri dve leti, nove izkušnje, spodbude, kritike, nova poznanstva...Hvala vsem. Pomagali ste mi učiti se,  zrasti, najti sebe.

Zato ker ste tukaj in preprosto obstajate bom podarila nekomu Srečnolonico. Samo, s družino ali kako drugače, boste določili sami. Ker ne morem s Srečnolonicami obdarit vseh, ki me berete, se bom potrudila in med vsemi komentarji izbrala tistega avtorja, ki potrebuje največ sreče.

PIŠITE SVOJE ŽELJE, IDEJE, SRČNE IZLIVE V OBLIKI KOMENTARJEV DO KONCA FEBRUARJA.

No, pa veliko sreče :) ♥


8. of February I had some kind of anniversary. Two years of blogging went by. Fun, new experience, feedback, critics, new friendships, new faces...Thank you all. You helped me grow and find real me.
Because you are supporting me and because you are just you, I will draw a Luckybug for one of you who will leave a comment under this post.

P.S.: Nimam nič proti, če besedo o tem razširite še na kak drug kanal :)

I wouldn't minde if you spread a word about this around.:)

Komentarji

  1. Draga Hrandica, čestitam ti za dve svečki! Človek res sčasoma dozori in oklesti svoj blog na tisto, kar se mu odlično prilega. Želim ti še veliko navdihov in veliko lepih objav, ki bodo lepo sprejete med obiskovalci.
    Trenutno sem preeee-srečna, zato s srcem prepuščam tvojo ponudbo tistemu, ki bo bolj potreboval tvojo prinašalko sreče. Seveda mi je izdelek všeč in bi zagotovo našel mesto za trosenje veselja, vendar se mi ne zdi prav, da bi v kopanju v sreči hotela še več. Srečno torej tebi in tistim, ki jo ta hip potrebujejo! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke za bloggerski rojstni dan! Želim ti vse dobro tudi na poti naprej. Vesela sem, da sem te spoznala - si krasna oseba! V letošnjem letu pa si želim, da se moja največja želja, ki že ima obetajoče zametke, izpelje tako kot je treba...

    OdgovoriIzbriši
  3. Hitro čas mineva, kajne :-))
    Lepo te je spremljati in želim ti še ogromno "plodnih" let.
    Tele Srečnolonice so pa itak zakon!

    OdgovoriIzbriši
  4. Sta minili šele dve leti? Meni se zdi, kot da te berem že celo večnost, čeprav, če dobro pomislim, sem te "našla" nekje lansko poletje. Čestitke za dve leti! Ne dvomim v to, da boš ostala ustvarjalna in nam svoje stvaritve pokazala tudi na blogu. Ne morem reči, da kipim od sreče, a tudi nesrečna nisem. Srečnolonice se definitivno ne bi branila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse najboljše za 2 čudoviti leti, ki smo ju preživeli skupaj v odkrivanju tvojih fotografij in izdelkov. In se tudi zabavali in urejali za zabavo :))) Bilo je zabavno in čudovito in rada se družim s teboj. Ostani takšna kot si in razveseljuj in osrečuj nas še naprej.

    Srečnolonice pa se sploh ne bom branila, ker trenutno potrebujem malo sreče na moji novi poslovni poti in bi mi ena nasmejana srečnolonica prišla zelo prav.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke za upihnjeni 2 svečki. Želim ti še veliko upihnjenih svečk, pa da bi še naprej z veseljem in žarom pisala svoje poste in delila delček svojega življenja z nami.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čestitke za rojstni dan. Tudi meni se zdi, da te poznam že veliko dalj, čeprav sem tudi sama v blogerske vode zaplavala malce za tabo - mislim da nekje v maju. Moram preveriti.
    In tudi meni blog pomaga rasti in iskati nove poti - predvsem zaradi vseh vas, ki vas rada prebiram, ki s prijaznostjo svojih misli trosite pozitivne viruse naprej in ki s prijaznimi komentarji bogatite moj svet.
    Srečnolonico bi pa s svojim sinom zagotovo potrebovala, zato se kar postavljam v vrsto zanjo. Ob iskanju svoje poti, se mi zdi, da se sinu marsikdaj zapirajo vrata pred nosom. In čeprav bi mu rada pomagala, so poti, kjer enostavno ne zmoreš in ne moreš.
    Verjamem pa da tudi njega (in z njim mene, saj je on moja največja sreča) v življenju še čaka košček sreče.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke ob 2. rojstnem dnevu. Koliko časa preko bloga že prijateljujeva nimam pojma. Sem pa nadvse vesela, da sem te našla in z veseljem spremljam tvoja čudovita ustvarjanja. Predvsem objave o Srečnolonicah mi vsakič polepšajo dan, kot da bi mi že z objavo prinesle košček sreče.

    Ker si oba z mojim dragim U. želiva povečati družino, pa nama to že dalj časa ne uspe, vsaj ne po naravni poti, bi nama obema ena tvoja Srečnolonica verjetno prišla zelo prav. ;-)

    Želim ti še ogromno ustvarjalne energije in čimveč objav do naslednjih rojstnih dni! V pričakovanju naslednje objave, te zelo lepo pozdravljam! :*

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga, čestitam na tvojoj obljetnici i želim ti još puno puno dobrih godina bloganja i darujem ti tri nagradice koje možeš podići na mom blogu, živeli!!! :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Tako lepo si zapisala...tvoj blog je ravno 38 mlajši od mene. Ko sem prebrala zakaj bi ravno jaz potrebovala srečo, sme si rekla, da sem srečna.Srečna v svojem domu, obkrožena z družino, prijatelji, obkrožena z "ustvarjalno družinico". Lepo mi je in srečna sem in mogoče te bom 1x prosila za eno takšno srečnolonico. Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čeeestitke za tole lepo obdobje! Še na mnoga leta :)

    Jaz sem pa srečna, lepo mi je in bi imela Srečnolonico zato, da bi ta moja sreča trajala in trajala in trajala.... :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Mogu ti jedino čestita ti na bloganju,zaželjeti još puuuno blogerskog staža i inspirativnih kreacija.Tvoje bubamare su zakon!

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitke za dve leti. Želim ti še ogromno ustvarjalnih dni oz let.
    Srečno lonico bi mi pa zagotovo prav prišla, ker odkar sem ostala brez službe nikakor ne dobim nove, čeprav sem se vmes tudi šolala, ker sem misnila, da bo lažje za piko na i sem pa pred parimi dnevi izvedela, da bo moj partner tudi ostal brez službe.

    OdgovoriIzbriši
  14. Srečnolonica za srečo, je super darilce in ne bi se ga branila. Ne morem reči ali sem srečna ali ne, kaj pa vem. Poskušam si ustvarjati trenutke, ki me osrečujejo, čeprav so to lahko samo malenkosti. Mislim, da srečen ne moreš biti kar vsak dan in v nedogled, ampak te sreča čaka zdaj, tu zdaj tam ali pa tudi ne. Ni zastonj tudi rek, da je sreča opoteča....:):)
    Srečnolonice bi bila zelo vesela, saj imam že kar nekaj časa kup težav, ne kup - goro, ki jih moram premagovati iz dneva v dan, s takšnole pomočnico pa bi šlo zažje...:):)

    OdgovoriIzbriši
  15. ..... pozabila..... seveda čestitke ob obletnici!!!

    OdgovoriIzbriši
  16. Vse najboljše za obletico. tudi sama se imam za precej srečno zadnje čase, pa čeprav vem, da je ta občutek precej odvisen od tega, kako se odločiš gledati na življenje. Prav lahko bi isto situacijo videla kot nesrečno :)
    Srečnolonica bi mi prav gotovo pomagala ohranjati ta občutek.

    OdgovoriIzbriši
  17. Srečnolonica bi pri meni visela nad jedilno mizo, za še veliko srečnih trenutkov in sreče pri ustvarjanju jedi, kar najraje počnem :)

    Lpe dan.

    OdgovoriIzbriši
  18. Čestitke tudi od moje malenkosti!

    Srečnolonico pa bi podarila moji zlati babici, ki bo letos 8. avgusta praznovala svoj 80. rojstni dan in bi rada, da bi hitro okrevala po hudi nesreči in možganski krvavitvi!

    OdgovoriIzbriši
  19. Poznam veliko ustvarjalcev in malo je takih, kot si ti. Ustvarjaš s srecem za druga srca. Vsak izdelek je čudovit, težko se jih je nagledati. In srečnolonice? Sr(e)čne :)

    Čestitam za dve svečki. Želim ti jih še mnogo več, še več pa ustvarjanja!

    NIna

    OdgovoriIzbriši
  20. Se pofočkam še jaz, če nisem prepozna.
    Ker se niti približno ne spomnim dovolj tehtnega razloga zakaj bi ravno jaz potrebovala kakšno Srečnolonico (potrebujemo jih vsi, za takšne in drugačne dni, ko sreča opoteča v drugo smer zavije in se nam prav potuhnjeno skrije), bom napisala zakaj si jo želim.

    Nisem nesrečna, torej sem (po logiki:) srečna, vem pa, da bi lahko bila še srečnejša.
    In Srečnolonico si želim zato, da bi me vsakodnevno opominjala na mojo srečo ter mi pomagala, da bi znala (še naprej) prepoznavati in ceniti dobre, radostne in krasne ljudi/trenutke/stvari, ki me bodo osrečevali/e še vse nadaljnje dni :)

    Čestitke za svečki tudi od mene. Ostani zakladnica lepih stvari:)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave