Gumbii Izpod otroških prstov/Buttons made by children

Vsi se pripravljamo na božične praznike. Delamo s polno paro. Rezljamo, lepimo, zlagamo, mečkamo. To je čas, ko otroci zelo radi pomagajo in njihovi izdelki so še posebej prisrčni.
Pred časom sem dobila idejo, da bi z otroki izdelovali gumbe za praznični šolski bazar. Po obisku Klavdijine ustvarjalne delavnice, pa sem bila v to še bolj prepričana. Otroci so idejo zelo dobro sprejeli,  v delu pa neizmerno uživali. Kaj vam pove dejstvo, da so si fantje naslednji dan prinesli svojo poli glino, da si bodo naredili nekaj izdelkov zase? Hm?
Otroci imajo radi novosti, raznolikost, pestrost. Vesela sem, da jim lahko to omogočim.
Tukaj pa so gumbki, ki so nastali izpod otroških ročic.

Everybody is getting ready to Cristmass and New Year. we are making, cuting, gluing...This is time, when children like to help and their work is so sweet. Not long ago, I got an idea to make buttons from polimerclay for school bazar. Children loved the idea and here we have the resault. What do you say about that, that boys brought their own polimere clay next day, to make their own thongs? Hm? Children love the new things, new approaches...I'm happy making some of this come true.


















Bi si jih tudi vi radi kam prišili?
Would you like to sew this cute buttons on your dress, sweather or a pulover?


P.S.: Veliko jih je dvomilo, da so to izdelki otrok. A pozabljajo, da je potrebna le ustrezna motivacija in lahko iz devetletnika dobiš neverjetne stvari.

A lot of people have had doubts, that this buttons were made by nine year old children. But they've forgotten, that all that children need is enough and good motivation.

Do naslednjega ustvarjanja vas pozdravljam....

Till next time and next craft idea...

Komentarji

  1. Iiii, prisrčni! Fina ideja in prikupni izdelki. O ustvarjalnosti otrok pa mi sploh ni treba nič pridati - že vse veš!
    Uživajte še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasni so. Tudi sama bi težko takoj verjela, da so delo otrok. Verjamem pa, da s super učiteljem in z veliko motivacije, otroci znajo ustvari marsikaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. A djeca su puna ideja, iskrena, zaigrana, puna života.. To nama odraslima puno puta nedostaje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Otroke se da res hitro navdušiti za kaj novega in s pravim vodenjem so tudi izdelki res lepi. Tako kot tile bumbki.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako prav imaš, samo malo spodbude, malo namigov, potem kar samo steče. Prekrasni izdelki!

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasni gumbi in otroci so tako polni domišljije in idej,da jaz niti za trenutek ne bi podvomila. Mene včasih najbolj presenetijo njihove preproste ideje, ki jih kar tako z levo roko realizirajo. Jaz pa mučim in ....

    OdgovoriIzbriši
  7. Naj ti izdam, gumbki bodo letos tudi na mojih voščilnicah. Ideja je, če pa bo uspela izvedba, pa še ne vem. Si želim, da bi mi vsaj pol toliko kot je vam.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave