Praznično sejmovanje /Christmas Art fair



Skrajni čas, da dodam nekaj novosti na to stran. Zadnja, najbolj aktualna je sejmovanje na Božičnem bazarju. Predvsem ga je zaznamoval mraz in o ja, dobra volja. Prodajalke z druge strani stojnic se nikoli ne predamo, tudi ko obiskovalci že skoraj obupajo. Naj dodam še to, da do zadnjega nisem bila prepričana, če se bom tega dogodka sploh lahko udeležila, saj me je tri dni pred tem začel grabiti išias. Tisti, ki ste se s tem že srečali, veste, da je to obupna boležina, ki se od križa širi po eni nogi vse do stopala. Vsak dan je bilo slabše in stati na mestu je bilo že skoraj nemogoče. Pa sem dobila nasvet, kako sprostiti za išiatski živec, ali kako se mu že reče, ter začela z vajami. Občutek je bil že po prvi izvedbi dober, čeprav se je bolečina čez čas spet ponovila. Torej vztrajati je treba naprej. V soboto zjutraj sem se zbudila in se spraševala, koliko časa lahko stojim pri miru. No izkazalo se je, da gre zadeva na bolje, a brez stola na sejmu nimam kaj početi. Mogoče se vam bo zdelo čudno, da to omenjam, a ponavadi na sejmih nisem uporabljala stola in sem vedno nekaj stopicljala okrog svoje stojnice :)) . Tokrat sem morala drugače, če sem sploh hotela pokazati sebe in svoje izdelke ljudem. 
 



Pa sem šla. Neverjetno, kaj dela umetniška in prodajna vnema in seveda želja po druženju, komuniciranju z obiskovalci, izmenjavanju energije. 
Stojnico sem si delila z Darjo, ki ustvarja izjemne polstene izdelke. Pravzaprav naju ob njenih volnenih izdelkih ne bi smelo zebsti, a vam povem, da sta bila čaj in dodatna deka, kar zelo dobrodošla pripomočka. Zdržali sva cel sobotni popoldan do devete ure zvečer in še nedeljski popoldan do sedme zvečer, potem pa sva se odtajali in pregrevali vsaka po svoje, da sva naslednji dan lahko normalno zagnali notranji pogon. 


Na stojnici so se pokazale mini, žepne Srečnolonice, ki služijo preganjanju treme in strahu, saj gredo brez težav v šolsko torbo, nahrbtnik ali malo torbico, ne da bi jo kdo opazil. Seveda, pa jo imajo radi tudi najmlajši mladički, saj je mehka in se da njene tipalke fino grizljati. Je velikosti odrasle dlani.
Poleg nakita, so obiskovalci lahko kupili tudi obročke z motivom Srečnolonice, lesene žličke, slike in voščilnice.




Kljub vsem prigodam, pred in med sejmom, sem zdaj tukaj in lahko s toplimi prsti in približno poravnanim križem, pišem to objavo.
 

Komentarji

  1. Dobro, da si premagala išias in tako veselo preživela sejemske dni. To je res posebno doživetje. Lepi izdelki. Vse dobro in lepe prazniek vam želim.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Your comment is my feedback. Thank you for your visit.

Priljubljene objave