Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sobota, 26. julij 2014

Nazaj na tirih /Back on the track

Kako polne roke dela imam zadnje čase. 
Doma smo se lotili prenove. Ko rečem prenove, mislim na podiranje sten, frčanje ometa in premikanje skozi meghlo prahu. Stvari se počasi postavljajo na svoje in zdaj pride najboljši del, ko lahko končno začnem zlagati stvari na svoje mesto, ko iščem barvne elemente, ki se po neki logiki ujemajo in morajo biti v bližini, ko skačem kot majhen otrok z enega konca sobe na drugega in se čudim ter hkrati občudujem. Poznate te občutke?

 Lately I have hands full. We started renovating our home, so you can imagine, how my life looks like or now I can say looked like. Walls falling down, fog of dust everywhere. It's getting better now and today I started with putting things on their place. I'm so happy doing that, feels like home again. Have anyone been in a similar situation?

Oh, jeah! Zdaj pa naprej, kaj č'mo. Letošnje počitnice bodo pač bolj delovne. :))
Oh, jeah! Let's get back to work. This vacation is going to look and smell like work :)) .


Tale naša akcija še ne pomeni, da nisem nič drugega ustvarila. Saj veste, kjer je volja...

Uživajte poletje, kjerkoli ste.

This doesn't mean, that I didn't do anything else creative. You know, when there's a will...
Enjoy the summer and have fun.
Related Posts with Thumbnails