Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 16. junij 2016

Živalske razglednice/ Animal postcards


V zadnjih nekaj mesecih so nastale ilustracije prikupnih dobrovoljnih in živalic, obdanih z delčki narave. Iz njih so nastale razgladnice in nekaj voščilnic.
Res so se mi prikupile te živalice. Či bi imela trgovino z vsemi tistimi lepotkami, ki jih premore ena lična mini trgovinica, že vem na katero polico bi jih dala in kako bi jih razstavila.Razglednice in voščilnice so trenutno na voljo pri meni na hrandica@gmail.com.
Related Posts with Thumbnails