Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

nedelja, 19. april 2015

Projekt broška / Project brosh

Klik, klik in že sem bila čez glavo v delu.
Dobila sem namreč izziv izdelati 300 srečnolonastih brošk. Ok, na roke ne bo šlo, ker bo naročnika preveč stalo. Pa poskusimo z natisnjenimi broškami.
Pa sem šla...

Od ideje...


...do izvedbe.


Krasen projekt, za otroke, za pevce, za male srečnolonaste nadebudneže.
Vse dobro, konec dober.
Čudovit projekt in broške v živo...še veliko lepše kot na zgornji sliki.

Pomladna objava / Spring post


Pomlad je čudovito zakorakala v naša življenja. V vsej svoji lepoti z vsemi vremenskimi muhami. Pa saj se ni za pritoževati. Očitno v enem letu pozabimo, kako muhasto vreme je bilo prejšnje leto in tako, namesto občudovanja zelenih odtenkov okrog sebe, tarnamo nad odtenki sive, hladnimi temperaturami in preveč kaplicami na kubični meter.
Jaz pa vseeno mislim, da se da z muhasto pomladjo ravnotako zvoziti, kot z muhastim otrokom.


Pomladi se vse rojeva in prebuja in pričakovati je, da se tudi kreativnost prebuja v vsej svoji domišljiji. Ker so"jajčni" prazniki  mimo in letos sem se prvič lotila srečnolonastih jajc, se bo zdaj delo preusmerilo na nove kose nakita, ki so sicer še v delih, ampak definitivno komaj čakajo, na sestavljanje in "fotošuting". Sem že malo nestrpna in se res veselim novosti.


V marcu in aprilu se je nabralo kar nekaj zanimivosti, nekaj pa sem jih pustila še za maj. :)) O vsem pa več v naslednjem pisanju.
Tokrat vas prepuščam pomladnim fotografijam.Related Posts with Thumbnails