Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

petek, 20. februar 2015

Počitnice / Hollidays

Končno sem brez slabe vesti izkoristila teden za počitek, psihično relaksacijo in polnjenje akumulatorja. 


Boste rekli, da šolniki imamo dovolj počitnic. A vam povem, da šolske situacije zahtevajo fizično in psihično celega človeka in se zgodi, da se enostavno od vsega dajanja tako otrokom kot staršem, spraznim. Čutim, da telo potrebuje počitek in tokrat sem dobila svoje dopoldneve. Svojo razporeditev časa, dela. Hvaležna za teden dni, ki se izteka.


Počitniški teden sem začela z vikendom, obiskom domačega kraja in trgovinice- Mestne Hiše Brežice, v kateri se šopirijo tudi moji izdelki. Včasih sem mi zdi, da bi v takšnih trgovinicah lahko tudi sama delala. Človek je obdan s samimi lepotami, unikati, domačimi izdelki slovenskih proizvajalcev. Kar vidim, kako bi prestavljala poličke, zlagala drobnarije, se smehljala obiskovalcem in klepetala z mimoidočimi. Ja, lahko bi. :) A tokrat sem šla samo na obisk. Bilo je čudovito. Ogledali sem si vse poličke in izdelke ter jih poskušala malo ujeti v objektiv svojega novega telefona, ki se ga še navajam. A to je že čisto druga zgodba, za neko drugo objavo. Zagotovo pa še vedno prisegam na prave fotoaparate in njihove objektive.


Svojo zalogo sem v trgovinici dopolnila še z novimi prstančki. Tukaj so trije.

V prostorih današnje trgovine, je bila včasih glasbena šola. Lepo je stopiti v prostor, na katerega te vežejo otroški spomini. In lepo je, da takšni prostori niso pozabljeni, da imajo nov namen in živijo novo zgodbo.


nedelja, 08. februar 2015

ZIMSKA BELINA ZA INSPIRACIJO / Winter white for inspirationZima ni le kup sivine, hladnih dni in zaspanih jutr. Je bela inspiracija, so kristalčki, snežinke, veje oblečene v belo - rjavo, s sladkornim prahom posute smreke in hribi zaščiteni z belimi kučmami. Če nam uspe vse to videti, se lahko zbujamo z nasmehom na obrazu in se veselimovsakega dneva posebej. Navdušena sem , ko se vrnem s sprehoda in preletim vse fotografije, ki mi jih je uspelo narediti. Še lepše je, ko hitro sedem za mizo v svojo novo ustvarjalno kamrico in poskusim preleviti vse vtise na novo podlago.
Zelo rada ustvarjam na belo podlago.


To zimo so nastale tudi nove broške, ki se čudovito podajo plaščem, šalom ali krasijo srajce.


Včasih beli in črni barvi dodam še kakšno barvo za popestritev.


Ker sem si letos omislila nove filcane grelčke Darje Goličnik, sem za kombinacijo izbrale uhančke v ustreznih tonih. Vam povem, da je energija taprava.


Kakšna barva pa vas osreči to zimo?
Če se ne morete odločiti, uživajte v belini. :))
Related Posts with Thumbnails