Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

ponedeljek, 26. maj 2014

ŽIVALI /Animals

Ilustracije so me posrkale. Predvsem živalske. Iz Srečnolonic se je ustvarjanje razširilo na druge živali. Tokrat v črno beli izvedbi, ki odlično dopolnjuje nakit, sploh v darilnih paketkih.

Zebrici in mucki se bodo kmalu pridružile še druge vzorčaste lepotičke.
Tega zvestega prijatelja pa ste že srečali, mar ne?Imate tudi vi različne faze ustvarjanja. Menjujete barve, tehnike, pristope z letnimi časi, meseci, vremenom, starostjo...? Od česa je to odvisno? Jaz še nisem razvozlala, zakaj sem imela fazo rjave, pa oranžne, pa rumene barve. Tako ne razumem to nenadno ljubezen do bele in črne. Za belo bi lahko našla razlog na severu, ki me je tako očaral, ko sem živela v Nemčiji, črna pa...
Le kakšni odtenki me čakajo v prihodnosti? Se že prav veselim.

nedelja, 11. maj 2014

PIKNIK /PICNIK


Pretekli teden je bil kot nalašč za piknik. Vreme nam je šlo zelo na roko. Komaj čakam še več takšnih dni.
Kaj več o tem pikniku pa vam razkrijem v eni izmed prihodnjih objav. Se vam svita za kaj gre?


Uživajte nedeljo in si priredite piknik.

ponedeljek, 05. maj 2014

Črnobelo v barvah / Black and white in colours

Drži, svet ni črno bel in krasno je, da v njem najdemo vse odtenke barv. Obožujem barve in vem, kako bi vsakdan preživela brez njih. Obožujem raznobarvna oblačila, kombinacije čevljev z ustrezno jakno ali torbo, pisane blazine in barvaste stene. Izredno imam rada tudi barven nakit. In zdaj se gotovo vprašate, kako to, da izdelujem črnobelega. Najbrž lahko s črto najlažje prikažem  zapletene procese, živčne nitke in možganske nevihte.

The world is not black and white and we find all kind of colours and shades in it. I love colours and I don't know, how would I survive the day without them. I love colourful clothes, perfect kombinaton of shoes and a jacket or a bag. I love colourful pillows and walls. Especially I loce colourful jewlery. And now you'll probably ask me, why I make that black and white peaces. I guess, I can present complicated proces, nerve threads and brain storms better.
Barve še vedno ostajajo moja prva ljubezen. Črte pa, kaj morem, če se tako lepo podajo prstom, vratu, ušesom in še čemu ♥

Colours are still my first love. And the lines, I can't help it, if they go so well with fingers, neck, ears... ♥
Related Posts with Thumbnails