Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 18. marec 2014

SPET NAZAJ IN KUP NAKITA / Back again and a lot of jewlery

Takole! Januarsko spanje je mimo, februarska iskanja tudi, marec je prinesel sonce, energijo in zagon. Delo je v polnem teku, čeprav sonček zunaj tako lepo vabi. Če bi stanovala v hiši, bi si delovno mizico postavila kar na vrt ali trato. Torej skozi dan nabiranje D vitamina in energije, zvečer smuk za mizo in svinčnik v roke.
Potem pa nastajajo takšne zadevice, ki so očarale že marsikatero damico, pa tudi moški spol ni ostal ravnodušen. Črnobeli izdelki za notranji mir :)) .
Je tudi vas navdušil moj črnobeli svet?
Svet res ni črno bel, vse preveč barv je v njem, tudi tistih, ki preganjajo, dušijo, jezijo.
Poiščite tiste, ki vas umirijo in uživajte v pomladi ♥

 Z nakitom sodelujem tudi na neke vrste natečaju, ki je med ustvarjalci že dobro poznan.
POKUKAJTE na stran, ČE VAM JE VŠEČ, OKLJUKAJTE.
POVEJ NAPREJ ♥ Hvala.
http://talent.elle.si/hrandica/crnobeli-svet-nakita/
Related Posts with Thumbnails