Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

četrtek, 19. december 2013

Kaj se da dobit pri Hrandici? /What can you get at Hrandica's?

K predprazničnemu času spada tudi predpraznično darilkanje, razmišljanje o darilih, iskanje daril, primerjanje daril, nakupovanje daril in nenazadnje tudi zavijanje daril. 
Sama imam vedno križe in težave z moškimi darili, tudi fantovska so problem, kadar želim piskati nekaj posebnega, izvirnega. Pri brskanju med slovenskimi ročnodelci nisem našla kaj dosti fantovskega. Mogoče sem slabo iskala ali pa so se dobro skrili :))) .

Danes bom v treh kolažih predstavila kako lahko je letos darilkanje v mojem brlogu. 
Nekaj za fante in nekaj za punce.
Veselo brskanje!


Napisi po izbiri, uporabne in pralne kuharske deščice s kuhalnicami v modri barvi, predpasniki, akvarelne  in mehke prinašalke sreče - Srečnolonice.
Kuhalnice in obojestransko uporabne deščice (ena stran za pisat, druga za rezat in je pralna), motivacijski napisi, kuharski mini blokci in mehke Srečnolonice v zeleni, modri in rdeči.

Imate tudi vi težave s fantovskimi darili?
Če ne, prosim za namig.

Tukaj pa še nekaj, da ne pozabimo na sebe, dekleta, žene, mame, babice.
ponedeljek, 09. december 2013

Novosti in Srečnolonice / News and Luckybugs


Zima nam že pošteno trka za vrat, jaz pa na toliko koncih razpeta, da mi je ušel klepet na blogu. Imam vam še toliko zadevic za pokazat, za danes pa samo mini snežinkice za ušesa- ročno porisani uhani na leseni podlagi. 1cm premera, ravno pravšnji dodatek, ki se zasveti pod lasmi. 


Časa in dela ne zmanjka. December je seveda vedno najbolj delaven mesec, a je delo izredno prijetno. 
Ostanite zimsko nastrojeni in čeprav ni snega, ga z veseljem prikličem v izdelkih, vas pa s tem malo dražim. Saj sneg ne pomeni vedno samo lopate, peska in soli, a ne? :)))


Related Posts with Thumbnails