Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sreda, 28. avgust 2013

Okrogla zabava/ Round party

Leto naokrog, počitnice že pri koncu, jaz pa imam za pokazat še eno čudovito zabavo, ki se je zgodila že na znanem mestu, s 35 otroki. Letos je bila okrogla, a številke niso imele nič pri tem. Mladiček si je zaželel zabave z žogami. Bolj natančno z nogometno žogo, a sem se uspela spogajati vsaj za okroglo zabavo namesto nogometne. Tako so bile možnosti za brainstorming bolj odprte. :))
Zdaj pa foto material.

The year has gone by, holidays are allmost over and I have a lot to show you. I'll start with a party that we had, like every year. This year we had A Raund party. Well, the first idea was Football party, but I just couldn't go through with it, couse we had so many girls invited. So we had A round party and all possibilities war open :)). And here we go with photos.

 To so bile nalepke, ki so jih imeli otroci na kozarčkih.

This are the stickers. Every kid had their own on the glass.


 
Reciklirala sem jogurtove zamaške in jih okrasila z nalepkami ali barvo. Odvisno komu so bili namenjeni. Za fante sem izdelala zapestnice, za dekleta pa lasne obročke z elastiko.

I recycled yogurt covers for braclets and hair bands.

Stare gume sem prebarvala s sprejem, tako so popestrile prostor in služile okroglemu razgibavanju. Napolnila sem jih s kvalitetnejšimi baloni, po katerih lahko hodiš in skačeš. Tako smo imeli mini trampilončke. No, vsaj dokler jih sonce ni toliko segrelo, da so sami počili.

I painted old tyres with spray. They were very atractive when I've filled them with baloons. These were like little trampolins, so kids could jump on them. 


Otroci imajo zelo radi iskanje različnih skritih stvari, zakladov. Le zakaj bi bili zakladi rezervirani samo za piratske zabave. Tudi tokrat smo jim pripravili okrogla presenečenja. Mladiček  jih je pomagal polniti, skrila pa sem jih seveda sama. Iskanje zakladov je potekalo najprej, saj so v paketkih bile tudi zapestnice in obročki, ki so si jih nadeli.

Kids love tresure hunt, so why not give them one. We prepared little hidden tresures with braclets and hair bands.


Imeli smo tudi nekaj okroglih iger.

We played some fun games with round objects.

Imeli smo tudi srečelov, ki je bil omenjen v vabilu. Vsak otrok je moral prinesti en okrogel predmet, ki smo ga na zabavi označili s številko. Številke so se žrebale in izžrebana številka je prinesla darilo s to številko. Saj poznate srečelov,  ne?

We also had a raffle. Every child brought a round object with him and I marked it wit a number.

Seveda ni zabave, brez torte. Imeli smo torto, a ni bila okrogla, ker je bila prevelika, a okrogel je bil znak na njej. Ta pa je bil odločilnega pomena za mladička, ki ni vedel, kaj ga čaka na torti. Bilo je čudovito!

Well and there wouldn't be a party without a cake. And we had one, but it wasn't round, but the simbol on the cake was :)))sreda, 14. avgust 2013

Modro/ BlueEn moder pozdrav iz modrih daljav. 
Modra pomirja in definitivno je tako :)) .
Uživajte v preostanku počitnic, jaz pa se spet kmalu oglasim s kakšno idejo, izdelkom ali fotografijo.

Related Posts with Thumbnails