Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

sreda, 24. julij 2013

Poletni navdih k novim izdelkom /Summer inspiration and new products

Za mano je del počitnic, ki sem jih preživela raziskovalno, ustvarjalno in spokojno, kot se za počitnice spodobi. Po uspešnem šolskem letu smo mladička počastili z izletom v Legoland, seveda smo počastili tudi sami sebe z dodatnimi izletniškimi postojankami na poti, o katerih vam povem kaj več kdaj drugič, ko prilepim zraven še kakšno sličico.
Tokrat pa vam pokažem, kako so moji prsti postali ustvarjalni, ko sem se odklopila od tehnologije in interneta. Brez papirja in ostalega materiala več ne grem na morje, to je enkrat ena. Tokrat pokažem nekaj novih Srečnolonic in enega Lumparja, vse v formatu 13x18 cm. Naslednjič pa še kaj o motivacijskih karticah, ki sem se jih lotila in jih lahko pokukate že na moji FB strani.
 Za konec še lumpar, s katerim zaključujem današnjo poletno objavo. zunaj grmi in bo verjetno kakšna nevihta. Spet idealen čas za novo inspiracijo. 
Uživajte!

četrtek, 11. julij 2013

Poletni prostočasnik / Summer copy of Freetime(Prostočasnik) magazine

Malo zamude z aktualnimi zadevami, pa kljub temu ni videti, da bi se poletje končalo, saj se še nikakor začeti ne more prav. 
Tukaj objavljam svoj prispevek k poletnem Prostočasniku. Urednica je bila ekstra zadovoljna z njim, tako da sem za trenutek dobila krila.
Za kaj več o otrocih, kamenčkih in pravljicah, pa boste morali prelistat revijo. 

I'm a little late with my post about summer issue of Freetime magazine (Prostočasnik). Well here summer is not gone yet, acctually I hasn't started well yet. We still have low temperatures and bad april weather.
Here I post some photos from summer 2013 Freetime magazine (Prostočasnik) . The chief editor was very satisfied with it, so I got a little wings :)). More about it you'll have to read in the magazine.


ponedeljek, 01. julij 2013

Accessorize for girls


Ko ugotoviš, da je dolžina prava, v pasu pa vse visi in leze, dobiš preblisk in se lotiš dela. Čas je več kot inspirativen. Pa, da ne bo pomote. Meni žal nič kaj ne leze in v pasu ne visi, je pa naša mladička deležna novih modnih dodatkov. Fantovske naramnice sva spremenili v dekliške.

When you notice, that the size should be right, but still you have the waist problem. Well, I'm talking about kid's pants :) .The time is just right for the new inspiration, so let's get to busiess.
Related Posts with Thumbnails