Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

ponedeljek, 27. avgust 2012

Wedding info No takole.
Sedim na zelenem kavču s tistim udobnim Ikeiinim podstavkom za prenosnik na kolenih in zbiram misli. Sproščena ob končanem prvem delovnem dnevu po počitnicah, za katerega nisem bila niti prepričana, da bo prišel. 
Kot obljubljeno vas bom malo informirala, kako je iz vrtne zabave za otroke zrasla naša poroka na travniku.Oglejte pa si še nekaj detajlov s poročnega ceremoniala, ki je bil vse drugo, kot ceremonija. Še fotograf je rekel, da je čas kar letel, ker se je toliko dogajalo.

Ker pa to ni blog o vsesplošnem poročnem dogajanju in mogoče ga enkrat raje strnem v kak roman (pa ja da :))), se bom raje držala začrtanih smernic in vam prikazala malo kreativnosti.
Takoj se opazi, da prizore ni lovil moj objektiv, ampak smo si privoščili Saša Novoseliča :)). Nalogo je opravil z desetko. Lovljenje detajlov pa je bila posebna naloga, ki sem mu jo obesila za vrat :)) Kako pak!

Prva fotka prikazuje zelo jasno sporočilo in dobrodošlico nevednim gostom, ki so se pripeljali na zabavo. Listke, ki sem jih izdelala, jim je delila mami takoj, ko so se pripeljali. Si predstavljate šokirane obraze? :)Na slikici je gnezdece, ki mi ga je moja pričica naredila namesto blazinice za prstane. Ker je bila vrtna zabava, so se prstani zelo dobro počutili v naravni postelji :).

 Da bi se šokirani in nepripravljeni gostje počutili čimbolj svatovsko, smo pripravili potrebno okrasje. Za ženske sem izdelala "rožice", moški pa so dobili kravate, ki jih je pridno sešila mami. Te so požele res največ navdušenja. Majica s kratkimi rokavi, kratke hlače, japonke, sandali ali celo crocs natikači kombinirani z oranžno kravato. Popolno svatovsko oblačilo :).


 
To sta dva stara nekoč oker šolska stola, ki sta prebarvana z belo barvo, blazinice pa mi je posodila pričica in svoje jedilnice :). Vse skupaj je stalo pod baldehinom in čakalo "cerkvenega mojstra", da je vse skupaj požegnal. Ja, smo ga zvabili iz cerkve in z nekaj dvomi na začetku je bil krasen vodja drugega dela poroke na travniku.


Šopek v obliki krogle mi izdelal izredno simpatična cvetličarka h kateri definitivno še pridem.Takole pa smo šibali čez sosedov travnik proti avtobusu, ki nas je peljal na civilni del. Tako je, avtobus nas je peljal! Sicer nas je peljal pet minut stran, ampak doživetje je bilo popolno, ko svatom ni bilo treba sedat v svoje avtomobile in ko smo skupaj pili penino iz plastičnih pecljatih kozarcev na avtobusu.
Na obredu smo bili z nogami trdo ta tleh, brez petk in moških vezalk.

 
Nismo imeli riža, ampak smo pihali milne mehurčke. Nisem še videla tako otroško srečnih svatov kot so bili ti, ko so pihali mehurčke.


Pozabila sem vam pokazat še zahvalnice ali kako se že imenujejo tisti spominčki, ki jih gostje nesejo domov?!
Pa bom drugič... :)
Po 15 ih koruznih letih želimo ...and they lived happily ever after :))

petek, 24. avgust 2012

Party plac /Party place

Da ne dolgovezim. Zabava je za nami. Dvojna zabava je za nami. Nisem vam mogla prej razkriti, a letos smo združevali rojstne dneve s poroko. Jap, jap, zakaj bi bila zabava enostavna, če jo lahko še malo začiniš z dodatnim adrenalinom, mar ne?!In bila je skrivnost...za vse povabljene. Si predstavljate, da pridete na rojstnodnevni piknik in dobite listek: Dobrodošli na ohceti? :))))))

Veliko slikic še ni prispelo v moje gnezdo, zato vam tokrat postrežem s slikicami  mojega očesa in objektiva. Za boljšo predstavo prostora in sevda z nekaj dodatki izpod mojih rok.
Uživajte še malo v naravi. :))

So I will talk no more. Party is behinde us. Double party is behinde us. I couldn't talk about it, becouse it was a secret for all, except for the parents.
I still haven't got much real photos, so for this time I'll show you some of mine photos of the place where birthday party and the wedding took place. Enyoj the nature.

 My round bouquet.

 Table preparation.

 Table decoration glass in the glass.

 Crazy idea with little crates panted in brown.

Fairy's house for the garden birthday party. 


 The view..

 ...and the view...

 The first tent in the fairy land.

And of course without flowers is no garden party and wedding or garden party wedding or garden wedding :))))).


Related Posts with Thumbnails