Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

torek, 31. julij 2012

PARTY 2012-PRIPRAVE/ PREPARATIONS


 Evo, moji ljubi bralci. Za mano je deloven vikend. Priprave na zabavo so v polnem teku. Še malo, malo več kot teden in spet bomo eksplodirali v veselju, navdušenju, druženju, presenečenjih, srečanjih. komaj čakam, ob enem pa imam tisti adrenalinski občutek v trebuhu, saj veste...da bo vse šlo, kot je treba.
Ko so vabila razposlana, mislim, tako, zdaj pa sem. Ah, pa se takrat šele vse prav začne.


 Glede na to, da bo letos vrtna(vrtnarska) zabava z vilinskim pridihom in s pomočjo vrtnih palčkov, sodi zraven sajenje rastlin, dreveščkov, izdelovanje tablic z imeni, kapic in majhnih presenečenje za vilinčke ter velikih presenečenj za stare palčke :)). Letos smo se odrekli vsem darilom iz trgovskih centrov in sprejemamo samo rastline. Tudi naš slavljenec je pristal in razumel "koncept", prosil pa je le za eno darilo. Seveda smo mu ustregli.
Veste, da je najtežje prepričat povabljene, da naj res nič ne kupujejo razen rastlin (če že marajo)! To je res težka naloga. Pa bi morala biti najlažja.


Torej, priprave v teku, okrasje v izdelavi, stari palčki povabljeni, vilinčki in vile pa nestrpni.
Takole, kot vidite na spodnji sliki, pa so svoj delovni prispevek pokazale rdeče mravlje, ki smo jih našli pod starim peskovnikom. 


V nedeljo nas je za slovo pozdravilo kratko neurje, na poti domov pa nas je spremljala mavrica. To je dober znak in skoraj malo vilinski, kaj pravite?:)))Za konec pa še mali utrinek z lanske mačje zabave...
 

...in jutranjega pospravljanja.Prostor in prejšnje zabave pa si lahko ogledate tukaj, mačjo zabavo tukaj, dinozavrsko tukaj in tukaj,  kaj več o zabavah pa na linku PARTY pod naslovom bloga.

Uživajte!

četrtek, 26. julij 2012

Poroka na griču/ Wedding on the hill


Dragi moji, evo mene na hitro še z eno pikasto objavo. Nova naročila, različni dogodki, priložnosti...
Ta je nastala za poroko na hribčku ob gozdu, s šopkom kal in z vijolično nitjo celotnega dne. 
A najdete radovedneža?

My dear friends, here I'm droping by with new Luckybug post. New orders, different occations... This one was made for a wedding on the hill by the woods, with buquet and violet thread through the whole wedding.
Do you find the busybody?

torek, 24. julij 2012

Delovno poletjem/ Working summer


Dragi moji, vrata se odpirajo in zapirajo. Odhajam in prihajam nazaj, pa spet malo odidem...letošnje poletje sem in bom kar leteča. Veliko dela, novih podvigov, velikih projektov, pa še malo delovnega dopusta (saj veste, to je tisto, ko spremeniš lokacijo, a delaš še vedno :)).

My dear friends, the doors are opening and closing. I'm leaving, comming back and leaving again...this summer I'm realy allover. A lot of work, new prijects(some big ones) and a bit of working hollidays.Trenutno sem v projektu VRTNA(VRTNARSKA) ZABAVA in letošnja bo res nekaj posebnega. Semena, rastline,lopatke in zalivalke, cvetovi, vile in vrtni palčki...pa vilinski ples, nočne lučke, drobni detajli, skrivalnice in presenečenja na vsakem koraku...a smem vam še vsega izdat. Povem vam samo, da bo noro. Poročilo sledi  avgusta :). 
Imam pa toliko dela, da nisem uspela poslikat niti vabil :(. Lahko vam namignem samo, da so bila pravokotne oblike, rumene barve kombinirane z rjavim pak papirjem, na koncu pa tri sončnična semena in nagradno vprašanje. 


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
At the moment I'm in the project GARDEN PARTY and this year it will be realy special. Seeds, plants, shafels, water cans, flowers, faries, garden gnomes...and ferie dance, night lihgts, special details, moments, surprises...but I can't tell you everything. I can just tell that it will be wild. Report in august. :)
I have so much work to do, that I've forgot to take a picture of invitations to a garden party.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Zgornji dve sličici sta iz morskega oddiha. Časa za lovljenje narave v objektiv ni bilo, je bilo pa zato ovekovečenih veliko več luštnih obrazov :)) .
Za konec pa še ena zaljubljena akvarelna prinašalka sreče, ki je še nisem pokazala.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 This two photos are from the sea side. I haven't had the time to take photos of the nature, but there was enough time to catch some lovely faces in my Cannon camera :)).
In the end I'll show you one aquarell luck-bringer, that you haven't seen yet. 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Če uspem, se še javim pred avgustom.
Uživajte poletje.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
If I manage, I'll post before the august.
Enyoj the summer.petek, 13. julij 2012

Plesalka pod drevesom/Dancer under the tree


                                                 FORMAT SLIKE: A4
Dragi moji resno sem se lotila tega ustvarjalnega biznisa. Papirji so zdaj urejeni. Zatakne pa se vedno pri ceni. Enkrat so prenizke, potem niso realne, potem so komentarji, da zbijam cene drugim...ej kako neverjetno težko je sam sebi postavit ceno. Kako si določit kriterij, kako se imeti dovolj rad in se dovolj cenit, da postaviš izdelku ceno, ki mu bo ustrezna?
Kako se vi dragi ustvarjalci ubadate s temi težavami? Kako uskladite  vse te dejavnike?

Srečnolonice so končno postale ime in zelo zaželjen košček dekorative stanovanjskih sten. Vesela sem, da ljudi nasmejejo in osrečijo. Srečnolonice so originali in unikati od glave do pete, od ideje do izvedbe, od imena do oblike. Ni ponavljanj, ni kopiranja. Obstajajo pikapolonice, a Srečnolonic ne boste našli  drugje.

Torej, če vse to združim in prištejem še davek, ki ga država (ne)pošteno pobere, dobim....


Naj slišim še vaše ideje, potem pa končno sporočim tudi nove fiksne cene malih in velikih AKVARELNIH PRINAŠALK SREČE ZA SAMCE, SAMICE IN HIŠNE MLADIČE.:)♥

sreda, 11. julij 2012

Posodobitve/ Updating

Jej, jej, kako dolgo sem pa jaz pavzira na tej strani. Ne mogoče.
Pa dajmo kar hitro z novostmi na dan.
Tisti, ki me spremljate na FB strani veste veliko več in ste videli veliko več, tukaj pa ste bili žal na slabšem. Bom to kar takoj popravila.


                                                           NA KAHLICI      

Tu je nekaj slikic, ki so šle na razstavo in sem jih uspela fotografirat v zadnjem trenutku in so tako čudno postrani :)).


                                                                   V PESKU


                                                              ŠOLAR/KA

                                                    
                                                           NA KOLESU


Slikice bodo še malo na ogled, potem pa so na razpolago bodočim srečnim lastnikom :)).

Toplo vreme očitno dobro deluje tudi na človeške srčke, ker se omehčajo in si želijo ohceti, srčnih izpovedi in poljubov. Tako v zadnjem času izpolnjujem želje ljubezenskih Srečnolonic.
Na primer:

                                                     VELIK FORMAT


                                                             MALI FORMAT

Ena je še v delu. Za konec pa vam pokažem še tegale zaspančka, ki mi je tako k srcu prirasel, a kot kaže bo šel kmalu v svet. Še sreča, da gre v dobre roke♥.Vam je katera posebej všeč?

Kaj pa vi počnete? Ste že vsi odplavali na oddih?

Pikast poletni pozdrav od tu in tam ♥ :).Related Posts with Thumbnails