Moja fotografija
Observer,searcher,collector,keeper,remaker and maker.Lover of different in things and people. Take time, look, borrow an idea, but please link back.Every idea on the photo and photography itselfe is work of only my imagination. Opazovalka,iskalka,nabiralka, shranjevalka,predelovalka in izdelovalka. Ljubiteljica drugačnosti v izdelkih in ljudeh. Vzemite si čas, preglejte, komentirajte,si kaj sposodite,avtorja in povezavo nazaj na moj blog pa naprej "suflirajte".Prosim, ne podpisujte se pod idejo,ki ni vaša. Ideje za izdelke in fotografije objavljene na tej strani so zrasle na mojem zelniku, torej so plod izključno moje domišljije.

ponedeljek, 28. maj 2012

Kaj počnem med vikendi 2. del/ What do I do on weekends part 2


Torta ni moj izdelek, tudi otroci niso. Jih je pa fajn slikat :))

I haven't made the cake and this kids are not mine. But still it's so much fun to take photos of them.:))Lep začetek tedna vsem. 
Upam, da ste tudi vi preživeli fantastičen vikend, tako kot jaz. Končno sem nekatere virtualne obraze sestavila v žive osebe. Občutek je fenomenalen, energija je obarvana v tople barve. In nekaj še povem vsem tistim, ki vam tega še ni uspelo. Ko imaš živo osebo pred seboj imaš občutek, da se poznaš že vsaj 10 let in da imaš neskončno skupnih stvari. Čudovito!
Park v Celju je včeraj prekipeval od pozitivne energije. Ni mi žal, da sem zbrala pogum in šla.
Nekaj mojih Srečnolonic je dobilo nov domek, kjer bodo trosile pikasto srečo, sama pa sem domov prinesla nekaj zakladkov izpod rok čudovitih oseb, ki vam jih drugič pokažem.  
Samo za namig- danes sem šla v službo okrancljana s PIKO NA i. ♥ 

Objemček vsem.

 

petek, 25. maj 2012

Na morju rožice cveto.../It's blooming on the sea sideCvetoč vikend vsem.

P.S.: V nedeljo v mestnem parku v Celju se dogaja...vabljene kreativne dušice.
Mogoče se tudi jaz prikažem, z dekico v eni roki in Srečnolonicami v drugi :))))♥nedelja, 20. maj 2012

Kaj počnemo ob vikendih?1. DEL/What do we do on weekends?PART1


Ostajam kreativna. Če ne s papirji, pa s hrano. Barve pa so povsod prisotne.:))

Ustvarjalen začetek tedna vsem.♥


petek, 18. maj 2012

Plešoči vikend/ Dancing weekend


Dragi prijatelji (realni in virtualni). Vsak dan se učim, kako pomembno in predvsem pametno je ceniti dneve in trenutke, ki so nam podarjeni. Kako neumno se je obremenjevati s stvarmi, ki širše gledano nimajo nobene teže, čeprav so v danem trenutku nepremostljive. 
In kaj počnem v zadnjem času, da sem tako optimistična?

Dear friends (virtual and real). I learn every day, how important it is to appriciate every moment, day and minute, that is given to us. How dumm it is to bother ourselves with things that don't give the real importance to life. But they gave us real head akes.
And what I do lately, that I'm so optimistic?
 Pravzaprav se mi ne dogaja nič takšnega, kar bi mi vlivalo optimizem. Še danes točno ne vem, ali bom imela službo septembra ali ne. To je velika ovira, ki pri poglobljenem razmišljanju potegne za seboj verižne težave, povezane predvsem z materialnim svetom. A, ker jaz nisem tako materialno naravnana in moj hišni samec velikokrat pravi, da živim v sanjskem svetu in bi najbrž lahko živela od zraka, imam dnevno občutek, da bo vse vredu.

Actually , It's nothing to be so happy about. I still don't know if I will have my job in september or not. This is quite a big probleme. But I'm not so materialistic I usually don't see the problem so big. My Dear always says, that I'm living in clouds and that I could live from air. Ko sem pred tremi leti pustila službo za nedoločen čas in odšla z družino v tujino, sem izbrala izziv namesto trdnih tal v ljubi mali deželici. Ko smo se pred letom dni vrnili iz Nemčije, sem se zavedala, da bo s službo težava. A težava je dobila tudi svojo potenco. In kljub vsemu...
Mi je v tem ponujena kakšna nova priložnost? Bom namesto vsakodnevnega večernega posedanja pred računalnikom s pripravljanjem dela za naslednje dni, mogoče posedela pri mizi s čopiči, barvami, lepilom, okrasnimi trakovi, papirčki in blagom pastelnih barv? In kljub temu bom naslednji dan videti spočita :))).

When I left my job three years ago and went to Germany, choose my familly over peacefull and stabile life here, I knew I could have problems with job, when I come back. Now it has been I year when we came back to Slovenia. And the problems are here. And me....I'm still optimistic. Maybe there is another chance for me in that? Maybe I will change my evening work with papers and computer for next school day, with colours, paintbrushes, glue, papers...? And still I will look great next day :))).Življenje nam ponuja ogromno priložnosti, novih situacij, izzivov, da bi nas prebudilo,  premaknilo, razjezilo in naučilo. Zakaj jih ne bi izkoristili in poiskali v njih dobro. Zakaj ne bi zaplesali ob vsakem stresnem trenutku in si rekli, ej nova priložnost! Jupi! Smo zmožni?

In še nekaj.
Ples osrečuje, prebuja življenje v nas. Čeprav se marsikomu zdi, da ne zna plesat, da nima ritma, da mu "miganje" ne gre. Resnica je, da se le bojimo odziva okolice. 
Jaz pravim za ples enako kot svojim, šolskim in še katerim mladičem pri likovnem ustvarjanju: Ni lepih in grdih izdelkov. Če je prišlo iz tebe je edinstveno.

Migajte, odprite zaprte ventile, spustite zategnjene zavore. Privoščite si sproščen vikend, teden, mesec, leto. Užijte vsak dan posebej.
Naj bo vaše življenje podobno vzkliku in ne dolgočasnemu pojasnilu. ♥ 


Life is giving us a lot of opportunatys, challenges, new situations to wake us, to move us, to make us angree, to learn us something. Why not to use that and take something good from it. Why not to dance in every stress situation and say to ourselves, hey, this is a new chance! Jupy! Can we do that? 
And something else.
Dancing make us happy, is waking our energy. I know a lot of people that don't like to dance and thing they don't know how to dance. The truth is, that they are affraid of the reaction of the surroundings. I say for the dance like I say to my littleones in pupils and friends: There is not beutiful and ugly work. If it came from you it's unique.
So move yourselve, open a velve, release a handbreak. Have a relaxed weekend, week, month, year. Enjoy every moment.
Let your life be like a screem, not like a boring explanation.♥

sreda, 16. maj 2012

VOŠČILKANJE-ŠTAMPILJKANJE/ CARDMAKING-STAMPING


ABRAKADABRA VOŠČILKANJE.

OSTANITE PRIDNI.

DO NASLEDNJIČ.♥


nedelja, 13. maj 2012

Pikasta sreča pomladi/ Love dots in the spring


 Nekega pomaldnega dne...
Some spring day...


 ...pod najlepšim drevesom...
...under the nicest tree...


...Srečnolonica diha naravo in lovi mehko pikasto srečo.
... Luckybug is breathing the nature and catching the doty luck.


Hvala vam, dragi obiskovalci, bolj ali manj pogumni komentatorji, da me obiščete vedno znova in mi v branje puščate svoje besede. Zelo sem vam hvaležna in vam vsakemu posebej pošiljam eno srečno piko. 
Rada vas imam.

Thank you, my dear readers, for visiting me every time and leaving your comments, your words for me to read.I'm greatfull  for everery and each one of you  and I'm sending you lucky dot to make your days happier.
Love you all.

torek, 08. maj 2012

Moder pozdrav/ na hitro A quick blue hallo


Tukaj sem, še v enem kosu, diham, srce bije, vse je na mestu.
Delam, počivam, sestavljam. Privoščila sem si teden brez ekrana. Uau! Neverjeten občutek!
Svet je lep in prav je, da si to vsak dan ponavljamo. Prestopimo polena, preplezajmo ovire, spreglejmo poglede, preslišimo posmehe, dihajmo.

Danes diham modro, v slikah in šibam naprej....vedno v akciji...:))))Kakšno barvo pa dihate vi?
Related Posts with Thumbnails